Druhá šanca: Každý z ôsmich výhercov dostane osobný automobil

, Tipos Foto:TASR

V hre Druhá šanca v Národnej bločkovej lotérii dnes boli vyžrebovaní prví ôsmi výhercovia automobilov. Skôr, ako si prevezmú kľúče od nových áut, musí finančná správa preveriť registračné pokladnice, ktoré výherné bločky vydali.

Hra Druhá šanca v Národnej bločkovej lotérii má svojich prvých ôsmich výhercov. Hry sa zúčastnili bločky vydané do 30. septembra ôsmymi registračnými pokladnicami, po jednej z každého samosprávneho kraja. Každý z vyžrebovaných sa stane majiteľom nového automobilu.

V spoločnosti TIPOS bolo zároveň vyžrebovaných aj ďalších osem nových DKP, po jednom z každého samosprávneho kraja, pre nasledujúce žrebovanie Druhej šance. To je naplánované na 25. novembra.

Pod dohľadom lotériovej komisie dnes boli po tretíkrát vyžrebované aj výherné registračné kódy pre hru Prvá šanca. Pokladnice, ktoré vydali výherné bločky prináležiace k vyžrebovaným registračným kódom preverí do 48 hodín finančná správa. Potom si bude môcť výherca v prvom poradí pripísať na svoje konto 10 000 eur.

Žrebovalo sa z 6 103 936  platne zaregistrovaných pokladničných bločkov. Najviac registrácií, 5 974 843 bolo opäť prostredníctvom internetu. Cez zberne bolo zaregistrovaných 102 892 bločkov, cez SMS 17 467 a prostredníctvom pokladní zmluvných partnerov 8 734.

Ďalšie žrebovanie Prvej šance je naplánované na 11. novembra.

Súvisiace články

Aktuálne správy