Najlepšie úroky má dlhodobo Poštová banka. Teraz vyhráva s ponukou až 3 % ročne.

, PR článok

Rozmýšľate o tom, do ktorej banky uložiť vaše peniaze tak, aby vám zarobili čo najviac? Najvýhodnejší úrok na termínovanom vklade je momentálne až 3 % ročne a ponúka ho Poštová banka.

S termínovaným vkladom Poštovej banky sa zhodnocujú peniaze efektívne

Pre vaše finančné prostriedky, ktoré neplánujete v dohľadnej dobe minúť, je riešením termínovaný vklad. Ak totiž máte voľné financie, ktoré dlhšie nebudete potrebovať, nemá význam ich nechávať na bežnom účte, pretože tam sa vám zhodnocujú minimálne, prípadne vôbec. Aktuálne najvýhodnejším termínovaným vkladom na trhu je produkt od Poštovej banky. V prípade jeho uzavretia získajú spotrebitelia úrokovú sadzbu vo výške až 3 % ročne pri viazanosti 48 mesiacov. Pre tých, čo majú záujem o kratšiu dobu viazanosti, pripravila Poštová banka výhodnú úrokovú sadzbu aj na viazanosť 18 mesiacov, a to až 1,7 % ročne Poštová banka však ponúka bezkonkurenčné úročenie aj na ostatných viazanostiach termínovaných vkladov.

Z tohto porovnania vyplýva, že najvýhodnejšie úrokové sadzby termínovaných vkladov ponúka jednoznačne Poštová banka.

Ďalšie výhody

Dôležité je, že výhodný úrok na termínovanom vklade máte garantovaný počas celej doby viazanosti vkladu. Vhodný je aj pre tých konzervatívnejších, pretože ide o bezpečnú formu zhodnocovania peňazí. Vaše peniaze sú chránené zákonom o ochrane vkladov. Termínovaný vklad si zriadite rýchlo a jednoducho. Stačí navštíviť najbližšiu poštu alebo pobočku Poštovej banky. Navyše zriadenie vkladu je zdarma a vedenie termínovaného účtu je bezplatné.

V Poštovej banke nájdete tú najlepšiu alternatívu. Podrobné informácie o ponuke a podmienkach získania termínovaného vkladu s najlepšou úrokovou sadzbou sa dozviete na každej pošte a pobočke Poštovej banky. Viac sa dozviete aj na www.postovabanka.sk

Súvisiace články

Aktuálne správy