Úrad pre verejné obstarávanie presťahuje spoločnosť Plusim

Úrad pre verejné obstarávanie zmení sídlo v Bratislave od 1. januára budúceho roku.

Úrad pre verejné obstarávanie (ÚVO) presťahuje do nového sídla v Bratislave miestna spoločnosť Plusim, spol. s r. o. Za zabezpečenie sťahovania a súvisiacich služieb úrad zaplatí 60,1 tis. eur bez dane z pridanej hodnoty (72,1 tis. eur vrátane dane). Vyplýva to z výsledku vyhodnotenia ponúk na základe výzvy, vyhlásenej v októbri tohto roku. Predpokladaná cena zákazky bola 64 tis. eur bez dane.

 

 

 

ÚVO sa sťahuje zo súčasného sídla na Dunajskej ulici do Ružovej doliny s tým, že sídlo zmení od 1. januára budúceho roku.

Ponuky predložili štyria uchádzači, pričom okrem úspešného sa ešte otvárali ponuky ďalších dvoch – SVD group, s. r. o., Bratislava (76,1 tis. eur s daňou) a Triv, s. r. o., Bobrov (vyše 81 tis. eur). Ponuka firmy Joxy, s. r. o., Bratislava bola vylúčená vo fáze otvárania časti ponúk o splnení podmienok účasti pre problémy s elektronickou komunikáciou. Úrad od tohto uchádzača nedostal heslo k odšifrovaniu svojej ponuky. "Predloženie naskenovaného e-mailu ako relevantného dôkazu bez doloženia potvrdenia o jeho prijatí, resp. doručení zo strany verejného obstarávateľa (príjemcu), nie je možné považovať za dôkaz o doručení predmetného e-mailu verejnému obstarávateľovi," oznámil úrad v správe o zákazke.

Spoločnosť Plusim, spol. s r. o., vznikla v auguste 2001, pričom hlavnú činnosť sťahovanie rozšírila o nákladnú cestnú dopravu a poskytuje na prenájom skladové priestory. Vlani podľa vlastného portálu mala 48 interných zamestnancov a zhruba 150 subdodávateľov. Firma má základné imanie 26,56 tis. eur.

be;dn

Súvisiace články

Aktuálne správy