Rezort dopravy vyhlásil výberové konanie na miesto generálneho…

Vyjadrenie: Rezort dopravy vyhlásil výberové konanie na miesto generálneho riaditeľa NDSBratislava 1. júla (TASR) – Uchádzači môžu posielať prihlášky do 21. júla. Po úspešnom výberovom konaní príde v Národnej diaľničnej spoločnosti (NDS) k obsadeniu funkcie generálneho riaditeľa, ktorého kompetencie v súčasnosti vykonáva predseda predstavenstva.
Národná diaľničná spoločnosť je kľúčová štátna firma, ktorá zodpovedá za výstavbu a údržbu strategickej cestnej infraštruktúry. Pôsobí po celom Slovensku a zamestnáva viac ako 1 500 ľudí.
„Je mimoriadne dôležité, aby kľúčové pozície v štátnych podnikoch obsadili skúsení odborníci, ktorí vzídu z transparentného výberového konania. Vyzývam preto všetkých, ktorí majú záujem a majú čo ponúknuť, aby sa prihlásili do výberového konania,“ povedal Andrej Doležal, minister dopravy a výstavby SR.
Uchádzači môžu podklady k výberovému konaniu zasielať do 21. júla 2021. Hľadá sa skúsený manažér / manažérka s minimálne päťročnou praxou v riadiacich pozíciách, občianskou a morálnou bezúhonnosťou, či kvalitnou znalosťou cudzieho jazyka.
Informácia o výberovom konaní je uverejnená na webovom sídle rezortu, sociálnych sieťach, ako aj v celoštátnej tlači.
Podrobnejšie informácie o výberovom konaní: https://bit.ly/3hj5JP8TASR o tom informoval hovorca ministra dopravy a výstavby Ivan Rudolf.

Súvisiace články

Aktuálne správy