SP hľadá firmu, ktorá jej zabezpečí konsolidáciu serverov

Sociálna poisťovňa (SP) hľadá dodávateľa, ktorý jej zabezpečí konsolidáciu serverov v prostredí virtuálnych serverových fariem. Odhaduje, že za tieto služby zaplatí 596.717 eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH). O vyhlásení tendra SP informuje vo vestníku verejného obstarávania.
Poisťovňa v predmete zákazky uvádza, že hľadá firmu, ktorá dodá a zabepečí inštaláciu nových serverov pre konsolidáciu v súčasnosti prevádzkovaných produkčných serverov v rámci informačného systému SP. Víťaz súťaže má zabezpečiť aj dopravu a vykládku na miesto plnenia. Zabezpečiť má aj inštaláciu a záručný servis. „Konsolidácia serverov zabezpečí náhradu doteraz prevádzkovaných produkčných serverov s rokom dodania 2012 a nižším, ktoré už nepodporuje dodávateľ súčasných operačných systémov určených pre virtuálne prostredie. Nové servery nahradia 7 kusov prevádzkovaných serverov,“ priblížila v oznámení o vyhlásení súťaže SP.
Hlavným kritériom pre výber víťaza bude cena. Zákazka má trvať 50 mesiacov. Bude použitá elektronická aukcia. Záujemcovia môžu svoje ponuky predkladať do 4. apríla tohto roka.

Súvisiace články

Aktuálne správy