Z izby do bazéna: Dunajská Streda dostane vynovený hotel

, KN Foto: thermalpark

Komplex rekreačného zariadenia Thermalpark Dunajská Streda sa rozšíri o nový trojhviezdičkový hotel s kapacitou takmer 120 lôžok. Zariadenie už štvrtý rok po sebe investuje do modernizácie a rozšírenia priestorov, čo je reakcia na stále sa zvyšujúci počet turistov.

„Súčasné ubytovacie kapacity najviac využívajú českí turisti. Slováci navštevujú hlavne kúpalisko a wellness, a väčšina z nich preferuje len 1-dňový pobyt. Toto by sme chceli zmeniť a ukázať domácim, že aj viacdňová dovolenka v našom zariadení im bude naozaj stáť za to,“ hovorí Gabriel Somogyi, riaditeľ Thermalparku Dunajská Streda.

Hotel Thermalpark bude prijímať prvých ubytovaných už začiatkom marca 2017. V rámci takmer dvojmiliónovej investície poskytne kapacitu pre 117 osôb v 47 izbách. Každá izba bude vybavená klimatizáciou, kvalitným zariadením, minibarom a samozrejmosťou je aj wifi pripojenie. Zariadenie ponúka ubytovanie aj pre zdravotne ťažko postihnutých s bezbariérovým prístupom. Veľkou výhodou pre hostí bude rýchly a jednoduchý prístup do vodnej časti Thermalparku, nakoľko ubytovacia časť je postavená blízko bazénov. „Človek sa z izby za pár metrov dostane priamo do bazéna,“ dodáva G. Somogyi.

Thermalpark svojou činnosťou už niekoľko rokov podporuje rozvoj regiónu Dunajská Streda. Vybudovaním hotela stúpol počet pracovných príležitostí o 10 %. Zariadenie v súčasnosti zamestnáva 69 pracujúcich. Obľúbená dovolenková destinácia v srdci Žitného ostrova patrí podľa hodnotenia týždenníka Trend medzi 10 najnavštevovanejších atrakcií Slovenska.

Súvisiace články

Aktuálne správy