Hotel, kde jedna noc vyjde na 130 tisíc dolárov

, upscalelivingmag

Určite ste si všimli, že jeden z bratislavských hotelov vozí svojich hostí do mesta luxusnou limuzínou Rolls-Royce. Podobne tomu bude aj v čínskom Macau, s tým rozdielom, že tentoraz to bude pre prémiovú automobilovú značku vôbec najväčšia objednávka vo svojej viac ako storočnej histórii.

Čínsky podnikateľ Stephen Hung si objednal tridsať exemplárov modelu Phantom pre pripravovaný luxusný hotel Louis XIII. Za autá zaplatí 20 miliónov dolárov. Navyše tridsiatka Phantomov nebude "sériová", ale vyrobená na zákazku, aby čo najviac ladila s projektom hotela, ktorý by sa mal otvoriť v polovici roka 2016.

Každé z 30 vozidiel bude  vo veľkej miere prispôsobené zákazke, na mieru ušitý dizajn má na starosti tím v Goodwoode, ktorý samozrejme pracuje ruka v ruke so zadávateľom Hungom. Skutočné zvýraznenie vozidiel sa podarí vďaka novovytvoreným prvkom, vrátane na zákazku navrhnutých „budíkov“ od luxusného výrobcu Graff.

"Louis XIII a Rolls-Royce zdieľajú rovnakú filozofiu: poskytnúť perfektný zážitok tým najnáročnejším zákazníkom," uviedol podnikateľ Hung po podpise dohody s automobilkou. Za jednu noc v apartmáne by mal prípadný zákazník zaplatiť 130 tisíc dolárov.

Stephen Hung a šéf Rolls-Royce Torsten Mueller-Oetvoesom
Okrem toho, že ide o najväčšiu objednávku, týka sa tejto správy ešte jedno "naj". Dva exempláre z chystanej flotily totiž budú najdrahšími vyrobenými v histórii modelu Phantom. Cesta k tomuto prvenstvu bola jednoduchá. Automobilka pridala na vonkajšiu časť karosérie a aj do interiéru pozlátené prvky.

Súvisiace články

Aktuálne správy