Práce na ceste Pezinok – Pernek môžu stáť 3,7 mil. eur

Sanácia zosuvov na ceste II. triedy Pezinok - Pernek je plánovaná na štyri mesiace. Regionálne cesty Bratislava a.s. chcú vybrať zhotoviteľa cez elektronickú aukciu.

Spoločnosť Regionálne cesty Bratislava a.s. vyhlásila verejnú súťaž na sanáciu zosuvov na ceste II. triedy Pezinok – Pernek. Stavebné práce za predpokladanú cenu 3,72 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty sú plánované na štyri mesiace od uzavretia zmluvy s budúcim zhotoviteľom. Ten by mal byť vybraný formou elektronickej aukcie. Regionálne cesty Bratislava vyhlásili tender vo Vestníku verejného obstarávania s tým, že práce sa uskutočnia na troch úsekoch spomínanej cesty. Ponuky v tendri majú otvárať 9. júla a súťažné podklady možno získať do 18. júna.

Regionálne cesty Bratislava a.s. zabezpečujú správu a údržbu ciest v majetku Bratislavského samosprávneho kraja, ako aj obstarávateľskú činnosť v stavebníctve a uskutočňovanie stavieb. Do Obchodného registra bola spoločnosť zapísaná 1. augusta 2005 a má základné imanie 33,2 tis. eur.

Súvisiace články

Aktuálne správy