Chcete ušetriť čas aj peniaze? Virtuálne sídlo vám pomôže

, PR článok

Začínajúci podnikatelia potrebujú čas a peniaze viac ako soľ v rozprávke Soľ nad zlato. Ako získať čo najviac času a ušetriť peniaze tam, kde to nepocítia vaši klienti? To je otázka, na ktorú odpoveď hľadá mnoho ľudí, ktorí začínajú alebo rozmýšľajú o tom, že začnú podnikať. Existuje odpoveď, ktorá by pomohla ušetriť čas a peniaze? Áno, existuje, v skutočnosti ide ale o dve odpovede.

Ušetrite čas a peniaze pri zakladaní spoločnosti

Založenie spoločnosti s ručením obmedzeným zvyčajne trvá 7-10 dní, viac ako 7 dní vypĺňania formulárov, behania po úradoch a neustálej byrokracie. Nielenže vás to unaví, ale ukradne vám to aj čas, ktorý by ste mohli venovať svojej firme – zháňanie klientov, rokovania s obchodnými partnermi, pustiť sa do príprav. Nenechajte si zobrať tento čas, využite založenie sro len za 266€ od spoločnosti Online Invest, ktorá pre vás založí spoločnosť na kľúč presne podľa vašich predstáv, nebudete musieť behať po úradoch a využijete čas oveľa efektívnejšie.

Ušetrite aj s virtuálnou kanceláriou

Znižovať náklady tam, kde to nepocítia zamestnanci a už vôbec nie zákazníci, je najlepší spôsob ako šetriť. Existuje však taký? Áno, prenajmite si virtuálnu kanceláriu a ušetrite niekoľko stoviek eur mesačne. Prenajímate si kanceláriu len preto, aby ste si na túto adresu mohli zaregistrovať sídlo spoločnosti v obchodnom registri, no v kancelárii takmer vôbec nie ste? Pracujete v dome alebo v teréne? Virtuálna kancelária je presne pre vás.

Ako funguje virtuálna kancelária?

Keď si prenajmete registračné sídlo resp. virtuálnu kanceláriu získate adresu na prestížnej bratislavskej ulici, ktorú si môžete zapísať do obchodného registra ako sídlo svojej spoločnosti. Ide o dlhodobý prenájom, takže sa nemusíte obávať toho, že po pár mesiacoch by ste museli niečo v ORSR prepisovať. Virtuálna kancelária je cenovo veľmi výhodná, spoločnosť Online Invest vám ponúka tieto kancelárie na prenájom od 11 €/mesačne, takže oproti normálnej kancelárii ušetríte stovky eur mesačne, no nedostanete žiadne kancelárske priestory, ktoré aj tak nevyužijete.

Aké sú výhody virtuálneho sídla?

Najväčšou výhodou virtuálneho sídla je, že vďaka nemu ušetríte vysokú čiastku. A okrem toho? Získate sídlo spoločnosti na adrese, ktorá zvýši vašu dôveryhodnosť, čo je výhodné najmä pre začínajúcich podnikateľov, ktorý ešte nemajú vytvorené renomé. A navyše, pravdepodobnosť daňovej kontroly vo firme, ktorá ma sídlo v Bratislave je oveľa menej pravdepodobná, ako návšteva v ktoromkoľvek inom slovenskom meste.

Kde si môžem prenajať virtuálne sídlo?

Spoločnosť Online Invest vám prenajme sídlo spoločnosti na týchto bratislavských uliciach:

  • Osadná – od 11 €/mesačne
  • Vyšehradská – od 13 €/mesačne
  • Klincová – od 16 €/mesačne
  • Kopčianska – od 16 €/mesačne
  • Konventná – od 16 €/mesačne
  • Michalská – od 26 €/mesačne

 

Zaujali vás výhody virtuálnych sídel? Využite služby spoločností Company Consulting a Online Invest.

Pokiaľ aj vy chcete začať podnikať a stále váhate, či si založiť radšej sro alebo podnikať ako živnostník prečítajte si článok „Prečo si založiť radšej s.r.o. ako živnosť“, v ktorom nájdete výhody ako aj nevýhody oboch druhov podnikania. V článku „Postup pre založenie s.r.o.“ nájdete informácie čo je potrebné spraviť preto, aby ste sa mohli stať podnikateľom.

Súvisiace články

Aktuálne správy