RONDA INVEST sa otvára slovenským investorom

RONDA INVEST a.s. je českou FinTech spoločnosťou podnikateľa Vladimíra Komára, majiteľa kozmetickej spoločnosti Dermacol.
RONDA INVEST sa od roku 2018 zaoberá poskytovaním podnikateľských úverov zabezpečených nehnuteľnosťami a následne umožňuje do týchto úverov investovať s výnosom až 6 % ročne. Slovenskí investori tak môžu investovať do úverov, ktoré sú zabezpečené lukratívnymi nehnuteľnosťami napríklad v Prahe a krajských mestách Českej republiky, a to tak ako v jednotnej európskej mene euro, tak aj v českých korunách.
„Medzi našich investorov sa dlhodobo radia Slováci žijúci v Čechách,“ uvádza obchodný riaditeľ RONDA INVEST Lukáš Blažek. V tomto roku sme ale ponúkli možnosť online investovania v eurách, čím sa investovanie v RONDA INVEST stalo pre všetkých Slovákov omnoho atraktívnejším.
„Expanzia do zahraničia je pre nás prirodzená, pretože naše produkty už dnes využívajú klienti z desiatok krajín, pričom u klientov narodených v zahraničí jasne dominujú Slováci,“ uvádza člen správnej rady Ing. Marek Košecký.
Platforma RONDA INVEST dosiaľ poskytla úvery v objeme viac ako 955 miliónov českých korún, teda zhruba 37,5 mil. EUR.
„Aj napriek náročnému obdobiu pandémie koronavírusu spojenej s útlmom v mnohých odvetviach sa môžeme pochváliť tým, že vďaka striktnej úverovej politike, všetci naši dlžníci riadne splácajú úvery a všetci investori dostávajú svoje výnosy včas, čo je asi najlepšia možná referencia,“ uvádza obchodný riaditeľ Ing. Lukáš Blažek.
O spoločnosti RONDA INVEST
RONDA INVEST a.s. je českou P2B platformou, ktorá sa na jednej strane zameriava na poskytovanie úverov zabezpečených nehnuteľnosťami pre malých a stredných podnikateľov v Česku a na Slovensku, a na strane druhej ponúka možnosť firmám aj ľuďom do týchto úverov s minimálnym rizikom investovať. Každý úver k investícii je zabezpečený bonitnou nehnuteľnosťou prostredníctvom záložného práva a notárskej zápisnice so súhlasom k priamej vykonateľnosti. Objem poskytovaných úverov nepresahuje 70 % hodnoty danej nehnuteľnosti. Výnosy dostávajú investori každý mesiac na účet a neplatia žiadne vstupné ani pravidelné poplatky.
RONDA INVEST pre slovenských klientov pripravila slovenské rozhranie svojho webu: https://www.rondainvest.sk

Súvisiace články

Aktuálne správy