Finančná správa vypísala tender na dodávky materiálu do tlačiarní za 2,7 mil. eur

Nová rámcová zmluva na dodávku spotrebného materiálu do tlačiarní a multifunkčných zariadení na finančnej správe bude uzavretá na 36 mesiacov.

Finančná správa hľadá dodávateľa spotrebného materiálu pre tlačiarne a multifunkčné zariadenia. Vyhlásila preto tender, na základe ktorého chce uzavrieť s dodávateľom zmluvu na tri roky. Predpokladaná hodnota zákazky je 2,7 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty. Aktuálna rámcová zmluva finančnej správy na dodávku spomínaného spotrebného materiálu vyprší koncom apríla tohto roka.

Ponuky je možné podľa finančnej správy predkladať elektronicky do 8. marca 2019. Kritériom vyhodnotenia ponúk bude najnižšia celková cena za celý predmet zákazky. Po otvorení a vyhodnotení ponúk bude nasledovať elektronická aukcia. S víťazným uchádzačom uzavrie finančná správa rámcovú zmluvu na 36 mesiacov, prípadne do vyčerpania finančného limitu.

Predmetom zákazky tak má byť okrem iného dodanie pások, termopapiera, valcov a tonerových a atramentových náplní pre tlačiarne a multifunkčné zariadenia. „Súčasťou predmetu zákazky je aj doprava na jednotlivé pracoviská finančnej správy, na ktorých pracuje spolu približne 9 400 zamestnancov, vyloženie tovaru na mieste dodania, odvoz použitých obalov na prepravu a odvoz použitého spotrebného materiálu z jednotlivých pracovísk finančnej správy za účelom ich ekologickej likvidácie,“ dodáva finančná správa.

Súvisiace články

Aktuálne správy