SVP chce zrekonštruovať svoju budovu v Banskej Bystrici za 2,8 milióna eur

Slovenský vodohospodársky podnik zároveň nakúpi laboratórne prístroje a zariadenia na analýzu vody a sedimentov za 3,4 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty.

Slovenský vodohospodársky podnik, š. p., (SVP) chce dať zrekonštruovať svoju administratívnu budovu v Banskej Bystrici predbežne za 2,77 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty (3,324 mil. eur vrátane DPH). Ako vyplýva z vyhlásenej výzvy na predkladanie ponúk, práce sú plánované na sedem mesiacov. Lehota na predkladanie ponúk je 15. januára 2019, otvárať sa majú 16. januára, pričom platiť musia minimálne do 20. decembra budúceho roka. Potrebné je zloženie zábezpeky na zabezpečenie ponuky vo výške 80 tis. eur.

Vodohospodári zároveň nakúpia laboratórne prístroje a zariadenia na analýzu vody a sedimentov za 3,405 mil. eur bez DPH (4,086 mil. eur s DPH). Za dodávateľa týchto prístrojov a zariadení pre svoje odštepné závody vybrali cez verejnú súťaž spoločnosť Lomtec.com, a. s., Bratislava spomedzi ponúk dvoch uchádzačov. Podiel subdodávky pri realizácii zákazky by mal dosiahnuť 70 %. Predpokladaná cena zákazky, vyhlásenej ešte vlani v novembri, bola 3,409 mil. eur bez DPH (4,091 mil. eur s DPH). Vybraná spoločnosť má dodať prístroje a zariadenia za dva, resp. jeden mesiac v závislosti od prístroja od uzatvorenia kúpnej zmluvy. Druhú ponuku v tendri predložila česká spoločnosť SIOT Trade, s. r. o., Praha, a to vo výške 3,652 mil. eur bez DPH (4,383 mil. eur s DPH).

Súvisiace články

Aktuálne správy