Začala výstavba novej etapy Business Centra Košice

Spoločnosť VSH development, člen medzinárodnej skupiny CTR začala v týchto dňoch s výstavbou novej etapy Business Centra Košice v susedstve Steel Arény. Realizácia projektu bola začatá demoláciou jestvujúcej stavby, otvorenie nového polyfunkčného areálu je naplánované na štvrtý kvartál roku 2019.
Business Centre Košice III, ako sa nová etapa oficiálne nazýva, ponúkne celkom 141 vybavených bytových jednotiek, takmer 7000 štvorcových metrov kancelárií a 3200 štvorcových metrov pre obchody a iné služby.
„Novú etapu sme pripravovali s vedomím vysokých nárokov na moderné pracovné prostredie i súvisiace služby. Preto som veľmi rád, že už dnes, v okamihu začatia realizácie, sme veľmi blízko k uzavretiu dohôd s kľúčovými nájomcami, ktorých mená budeme môcť už čoskoro oznámiť,“ hovorí predseda predstavenstva VSH development a riaditeľ realitnej divízie CTR group Ján Horváth.
Polyfunkčný komplex Business Centre Košice III je pokračovaním projektu Business Centre Košice II, ktorý bol dokončený v roku 2010. Vznikne pozdĺž Štúrovej ulice, oproti existujúcemu biznis centru, s ktorým bude prepojený zastrešenou lávkou.
Business Centre Košice III je podľa Miroslava Motyčáka zo spoločnosti VSH development druhým projektom, ktorý skupina CTR aktuálne realizuje a prispieva tak k postupnej premene Košíc na moderné a prívetivé mesto pre život. „Už viac ako rok totiž zhruba o kilometer ďalej severným smerom buduje bytový projekt Rezidencia pri radnici. Ten ponúka 390 bytových jednotiek, obchodné priestory v prízemí a príjemné zelené átrium vo vnútrobloku budovy,“ dodal Motyčák.

Súvisiace články

Aktuálne správy