Deichmann vlani zvýšil na Slovensku obrat o 6,6 %

Spoločnosť Deichmann-Obuv SK v minulom roku prostredníctvom svojich 70 predajní a internetového obchodu predala 2,65 milióna párov obuvi.

Predajca obuvi Deichmann vlani na slovenskom trhu rástol. Spoločnosť Deichmann-Obuv SK zaknihovala v minulom roku obrat 64,6 mil. eur, čo v medziročnom porovnaní znamenalo nárast o 6,6 %. Celkovo najväčší maloobchodný predajca obuvi v krajine predal prostredníctvom svojich 70 predajní a internetového obchodu 2,65 milióna párov obuvi. Informovala o tom spoločnosť Deichmann-Obuv SK.

Počet predajní pritom vlani vzrástol o šesť prevádzok a ďalšie štyri prešli modernizáciou. Na aktuálny hospodársky rok si spoločnosť naplánovala otvorenie ďalších siedmich predajní. V minulom roku zamestnával Deichmann na Slovensku zhruba 450 ľudí.

Spoločnosť Deichmann-Obuv SK, s.r.o. je dcérskou spoločnosťou Deichmann SE, ktorá sa radí medzi lídrov na nemeckom a európskom maloobchodnom trhu s obuvou. Skupina Deichmann dosiahla v uplynulom hospodárskom roku v 23 európskych krajinách a USA hrubý obrat 5,6 mld. eur, čo po očistení o menové efekty znamenalo medziročný nárast o 5,6 %. 

Súvisiace články

Aktuálne správy