V Prologis Parku Bratislava vyrastie nová hala s rozlohou 21.140 m2

Spoločnosť Prologis pôsobiaca v oblasti logistických nehnuteľností začne z dôvodu vysokého regionálneho dopytu špekulatívnu výstavbu novej haly s veľkosťou 21.140 štvorcových metrov (m2) vo svojom parku Prologis Park Bratislava.
Budova DC15 sa bude nachádzať na pozemku s veľkosťou 22,6 hektára. Ten získala firma v druhom štvrťroku tohto roka a umožňuje ďalšiu výstavbu s celkovou rozlohou 66.000 m2. Na akvizícii pozemku sa podieľala spoločnosť Modesta Real Estate.
„Náš najväčší park v regióne, Prologis Park Bratislava, je stále veľmi obľúbený ako u našich súčasných, tak aj nových zákazníkov,“ uviedol riaditeľ pre prenájom a výstavbu spoločnosti v ČR a SR Martin Baláž.
Prologis Park Bratislava sa nachádza 24 kilometrov východne od centra Bratislavy, dva kilometre od Senca a 16 kilometrov od medzinárodného letiska. V súčasnosti je tu 13 budov zahŕňajúcich viac ako 320.000 m2 výrobných a distribučných priestorov. Celkovo poskytuje spoločnosť na Slovensku vyše 520.000 m2 logistických a priemyselných plôch.

Súvisiace články

Aktuálne správy