GMT development získal vo Vranove zákazku za 4 mil. eur

Prešovská spoločnosť GMT development má vo Vranove nad Topľou za dva a pol roka zrekonštruovať budovu pre okresné riaditeľstvo policajného zboru z areálu bývalej nemocnice s poliklinikou. Zákazku ministerstva vnútra získala spomedzi ponúk deviatich uchádzačov na základe výzvy z októbra minulého roka.

Prešovská spoločnosť GMT development, s. r. o. získala zákazku ministerstva vnútra za 3,28 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty (3,94 mil. eur vrátane dane). Vo Vranove nad Topľou má za dva a pol roka zrekonštruovať budovu pre okresné riaditeľstvo policajného zboru z areálu bývalej nemocnice s poliklinikou.

Firma uspela spomedzi ponúk deviatich uchádzačov na základe výzvy vyhlásenej vlani v októbri. Predpokladaná cena prác bola 3,98 mil. eur bez dane. V rámci rekonštrukcie budú niektoré pôvodné objekty asanované (garáže, vrátnica, sklad, nadzemná nádrž), iné budú rekonštruované, resp. prestavané (administratívna budova, objekt márnice so záložným zdrojom elektrickej energie) a časť objektov bude novovybudovaná.

Spoločnosť GMT development, s. r. o. je zapísaná v Obchodnom registri SR od decembra 2014, má základné imanie 5 tis. eur. V predmete činnosti má uvedené napríklad vypracovanie dokumentácie a projektu jednoduchých a drobných stavieb a ich zmien, uskutočňovanie stavieb a ich zmien, ako aj realitnú činnosť, správu a údržbu bytového a nebytového fondu či sprostredkovateľskú činnosť v oblasti služieb.

Súvisiace články

Aktuálne správy