Kúpele Lúčky sa prezentovali súčasne až na troch veľtrhoch

Neobvykle až na troch veľkých jarných veľtrhoch, a to v Trenčíne, bieloruskom Minsku a ruskom Kaliningrade súčasne, sa v prvej polovici apríla prezentovali slovenské kúpele s liečivou minerálnou vodou sídliace medzi Chočskými vrchmi v dolnoliptovskej obci Lúčky.
„Rozhodli sme sa prezentovať tak ako ešte nikdy. Na tradičnom trenčianskom veľtrhu venovanom zdravému životnému štýlu sa veľmi radi zúčastňujeme rok čo rok, lebo tam od návštevníkov pravidelne získavame mimoriadne užitočnú spätnú väzbu,“ konštatovala Eva Rojčeková z obchodného oddelenia a. s. Kúpele Lúčky.
Kúpeľom sa dlhodobo darí na východných trhoch. „Rusky hovoriaci turisti vyhľadávajú veľmi radi kúpeľné pobyty u nás. Čoraz dostupnejší sme pre Bielorusov, preto sme si nemohli dovoliť vynechať ani známy veľtrh cestovného ruchu v Minsku,“ pokračovala obchodná námestníčka Slávka Medveďová.
„Premiérovo sme sa predstavili na prestížnom veľtrhu v Kaliningrade. Radi by sme našou jedinečnou kombináciou majestátnych hôr a priam zázračne liečivej minerálnej vody zaujali pozornosť aj čo najväčšieho počtu potenciálnych ruských klientov,“ dodala riaditeľka Kúpeľov Lúčky Anastázia Mičková.

Súvisiace články

Aktuálne správy