Ako sa zbaviť miliardárskej depresie: Kúpte si najdrahšiu nehnuteľnosť v okolí

, vimeo

Poznáme ho pod prezývkou Notch, pôvodom švédsky programátor. Za svoj nový dom v Beverly Hills neváhal dať 70 miliónov dolárov. Nehnuteľnosť si obzerali aj Beyonce s Jay-Z, ale programátor ich bez problémov preplatil.

Nedávno sme písali o tom, ako Markus Persson, super úspešný ITčkar a vývojár hry s názvom Minecraft, predal práva na túto hru Microsoftu za nepredstaviteľných 2,5 miliardy dolárov. Dnes vám skúsime pomôcť v tom, aby ste si dokázali predstaviť, koľko peňazí to v skutočnosti je.

Ponorte sa do malebnej ríši divov a jedinečnej krásy. Panoramatický pohľad od centra Los Angeles, k brehom Malibu Beach a všetko čo je medzi tým. Mystika Hollywoodu a kúzlo Rodeo Drive na dosah ruky. Ste pripravení sa inšpirovať? 

V hornej časti Hillcrest Road stojí nehnuteľnosť, akú inde v Beverly Hills nenájdete. Majstrovské dielo v luxusnom prevedení s dôrazom na každý detail. Zbierka najlepších svetových prvkov lokalizovaných v jedinom prostredí. Každý centimeter tejto usadlosti je vybavený nezabudnuteľnou kombináciou štýlu, pohodlia a kvalitu. Ak vás tieto realitkárske kydy nebavia, pozrime sa čo sa vlastne skrýva v sedemdesiatmiliónovej nehnuteľnosti. Osem izieb, 15 kúpeľní, iPadom ovládaný bazén, niekoľko škatúľ šampanského Dom Perignon, zvláštna miestnosť slúžiaca ako cukráreň, kino s 18 miestnym hľadiskom,  tri 90-palcové televízory, výhľad na Los Angeles. Iba WC misa je za 5600 dolárov.

Podľa správy o Notch zaplatil kúpnu cenu na jednu „šupu“.

 

 

Súvisiace články

Aktuálne správy