Firmu Neografia povedie Patrick Schwab

Martinská spoločnosť už vyrába svoje produkty v novovybudovaných priestoroch. Verí, že sa jej podarí zvýšiť efektívnosť výrobných a logistických procesov.

Spoločnosť Neografia, a. s. Martin má nového generálneho riaditeľa. Stal sa ním Patrick Schwab, ktorý vo funkcii vystriedal Emanuela Balažiu. Ten odchádza na vlastnú žiadosť. Patrick Schwab doteraz vo firme zastával funkciu výrobného riaditeľa.

 

"V minulom roku sa uskutočnilo presťahovanie celej spoločnosti z centra mesta Martin do novovybudovaných výrobných priestorov v priemyselnej zóne Martina – Priekopa. Vytvorili sa tak podmienky pre radikálne spružnenie reakcií na potreby a požiadavky zákazníkov na knižnom, časopiseckom a merkantilovom trhu. Akcionári očakávajú, že sa zvýši najmä efektívnosť výrobných a logistických procesov, čo sa kladne prejaví v raste hodnoty spoločnosti,“ predstavila novinky vo firme Monika Pšeničková z marketingu spoločnosti.

Neografia produkuje náročné farebné knihy, časopisy, katalógy a obaly zo skladačkovej lepenky. Objemom produkcie patrí Neografia k prvým trom tlačiarňam na Slovensku a export prevažne do štátov Európskej únie predstavuje 40 % celkovej produkcie a v produkcii kníh až 95 %.

Súvisiace články

Aktuálne správy