AXA vstupuje na trh neživotného poistenia

Bratislava 1. októbra (TASR-OTS) – Finančná skupina AXA rozšírila portfólio služieb finančného zabezpečenia o neživotné poistenie. AXA poisťovňa začala ponúkať aj poistenie automobilov a domácností. Stali sme sa tak univerzálnym poskytovateľom poisťovacích služieb na slovenskom trhu. Medzi naše hlavné konkurenčné výhody patria zaujímavé ponuky, najmä nadštandardný servis v podobe vysoko kvalitných asistenčných služieb pre všetkých našich klientov.

Výhody poistenia vozidiel Auto

Vďaka produktu Auto si klienti môžu u nás zariadiť povinné zmluvné poistenie alebo uzavrieť havarijné poistenie. Na rozdiel od väčšiny poisťovní na trhu sme v prípade povinného zmluvného poistenia pristúpili ku kategorizácii automobilov podľa výkonu, nie podľa objemu motora. Pre našich klientov je tak uzavretie povinného zmluvného poistenia pre určité typy motorových vozidiel mimoriadne výhodné. Napríklad škodu Octavia 1,9 SDi s produktom Auto poistíme o niekoľko tisíc korún lacnejšie než je priemer na trhu. Ušetriť sa dá aj na iných typoch áut. Výšku poistného pri havarijnom poistení odvodíme od ceny automobilu v čase jeho poistenia, preto je možné s produktom Auto získať poistenie starších automobilov lacnejšie. Produkt Auto ponúka navyše neobvyklé možnosti pripoistenia – klienti si môžu pripoistiť všetky sklá, batožinu či náhradné vozidlo, ale aj úrazové pripoistenie. Ponúkame aj poistenie právnej asistencie, vďaka ktorému sa na finančnú skupinu AXA môžu klienti obrátiť aj vtedy, ak musia riešiť zložitejšie právne či administratívne úkony spojené s dopravnou nehodou.

Okrem toho, že majú klienti k svojim poistným zmluvám on-line prístup 24 hodín denne, získavajú od nás aj vysoko kvalitné asistenčné služby. V prípade produktu Auto je to napríklad pomoc so zabezpečením opravy automobilu aj vtedy, ak porucha nie je následkom nehody. Našim klientom poskytujeme asistenciu aj vtedy, keď nenastala poistná udalosť. Navyše, všetkým klientom pri uzatvorení zmluvy na produkt Auto pribalíme aj takzvaný Help Box – čiže balíček všetkých praktických vecí, ktoré by vodič mohol na ceste potrebovať, keby došlo k dopravnej nehode. Okrem telefónneho čísla na AXA asistenčnú infolinku obsahuje Help Box napríklad fotoaparát, Európsky záznam o dopravnej nehode, kriedu alebo meracie zariadenie.

Produkt Domov chráni naše bývanie

Produkt Domov – poistenie domov, bytov a domácností, ochráni našich klientov pred škodami spôsobenými nielen krádežou či vandalizmom, ale i pred živelnými udalosťami (zásah blesku, krupobitie, zemetrasenie, záplavy, atd.). Okrem už skolaudovanej domácnosti si môžu klienti poistiť aj dom vo výstavbe. Klientom ponúkame nekonečnú zľavu za bezškodový priebeh poistenia, ale zároveň poistnú čiastku odvodzujeme od súčasnej ceny nehnuteľnosti, môže sa stať, že aj keď cena poistenej nehnuteľnosti rastie rovnako ako poistná čiastka, samotné poistné klesá. Aby sa klienti s produktom Domov cítili skutočne v bezpečí, dostanú od nás navyše úplne zdarma aj poistenie zodpovednosti. Rovnako ako pri iných našich produktoch i k produktu Domov poskytujeme klientom bezplatné asistenčné služby. Tieto služby zahŕňajú okrem iného napríklad odstránenie technickej havárie v domácnosti, ochranu nezabezpečeného bytu či právnu pomoc pri sporoch s dodávateľmi služieb (elektrina, plyn či telefón). Aj tu si môže klient vo variante Komfort za príplatok objednať asistenciu až do výšky 100 000 korún ročne.

Kvalitné asistenčné služby a prvotriedny servis spojený s výhodnou ponukou sú tak základom aj neživotného poistenia finančnej skupiny AXA.

Kontakt: AXA Jana Tarčáková Janičová PR & COMMUNICATION SPECIALIST Tel.: +421 2 5949 1530 Mobile: +421 907 823 990 E-mail: jana.janicova@axa-sk.com

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

Súvisiace články

Aktuálne správy