Idete sa kúpať? Tento rok už za viac

Letné návštevy kúpalísk vyjdú drahšie ako vlani. Viaceré z nich totiž dvihli ceny. Nepredpokladajú pritom, že by to mohlo záujemcov odradiť od kúpania.

Letné návštevy kúpalísk môžu stáť viac ako vlani, viaceré z nich totiž zdvihli ceny. Nepredpokladajú pritom, že by to mohlo záujemcov odradiť od kúpania.

Napríklad, na štúrovskom kúpalisku Vadaš zaplatí dospelý návštevník za celodenný vstup 140 namiesto vlaňajších 120 korún, deti majú 50-percentnú zľavu. Vstupné na kúpalisku Veronika – Rajec bolo vlani o desať korún nižšie ako tento rok. Počas pracovného týždňa platí dospelý za vstup 110 korún, cez víkend 140 korún. O 40 korún zdvihol cenu vstupného pre dospelú osobu aquapark Tatralandia v Liptovskom Mikuláši. Katarína Šarafinová z marketingu Tatralandie však tvrdí, že v júli a auguste dostane dospelý návštevník k vstupenke Coca-colu ako bonus zdarma. Ceny detských lístkov však tento aquapark nezmenil.

Prevádzkovatelia ďalších letných kúpalísk sa rozhodli radšej vstupné neupravovať. Takto napríklad postupovali bratislavské kúpaliská patriace pod Správu telovýchovných a rekreačných zariadení. Podľa metodičky Barbory Bučekovej zaplatí dospelý návštevník t…

Celý článok si môžete prečítať tu »».

Súvisiace články

Aktuálne správy