Predstavenie produktov spoločnosti Absen: Objavte technológiu

OTS: Predstavenie produktov spoločnosti Absen: Objavte technológiu MicroLED a úplné nové inovatívne produkty Šen-Čen 16.

OTS: Predstavenie produktov spoločnosti Absen: Objavte technológiu MicroLED a úplné nové inovatívne produkty
Šen-Čen 16. marca (TASR-OTS) – /PRNewswire/ – Spoločnosť Absen usporiadala 12. marca živý prenos jarnej otváracej akcie pre globálne publikum, kde predviedla novú generáciu technológie MicroLED displejov a tri ďalšie inovatívne nové produkty. Produktový rad iCon3.0, vo vývoji ktorého spoločnosť Absen stále pokračuje, je 3. generáciou radu iCon – profesionálneho riešenia pre konferenčné využitie. Rad Aurora s jasom rovnakým ako polárna žiara v rozsahu 10.000 nitov pri vonkajšej inštalácii a produktový rada vysoko transparentných LED obrazoviek JadeDragon sú perfektnými produktmi pre popredné predajne, kde stopercentne upútajú pozornosť svojím vysokým jasom.
Technologické plánovanie spoločnosti Absen v oblasti displejov MicroLED
Technický riaditeľ spoločnosti Absen, pán Stone, tiež prehovoril o výsledkoch technického výskumu spoločnosti. Od roku 2016 je Absen priekopníkom a inovátorom v oblasti MicroLED technológie a stále udáva smer vývoja tohto odvetvia. V súčasnosti už má displej MicroLED aj svoju špičkovú základnú technológiu, a to vďaka spolupráci so strategickým partnerom, ktorá umožňuje presné spájkovanie čipov s presnosťou 10um. Program určený pre združovanie a triedenie čipov bol vyvinutý priamo spoločnosťou Absen. Navyše riadiaci systém a softvér 4K / 8K + HDR + 144Hz vysokofrekvenčného displeja a jeho ultra čierna vrstva predstavujú špičkové kontrastné nástroje na zabezpečenie jednotnosti (uniformity) zobrazovacej vrstvy.
Svoj MicroLED produkt s rozstupom pixelov 0,5 mm uvedie Absen na trh v novembri.
S príchodom inteligentného 5G + 8K mikro displeja s ultra vysokým rozlíšením tiež vzniká dopyt po vzniku väčších bezrámových spojených displejov s ultra vysokým rozlíšením. MicroLED technológie tak budú získavať stále väčšiu pozornosť.
Uvedenie úplne nového inovatívneho produktu na trh
Moderátorom tejto udalosti bol výrobný riaditeľ spoločnosti, Christian Czimny, ktorý divákom predstavil podrobnejšie informácie o troch nasledujúcich novinkách.
Absenicon3.0 – jednotlačidlové diaľkové ovládanie pre jednoduché použitie LED displeja
Absenicon3.0 je štandardný konferenčný displej od spoločnosti Absen. Po takmer dvoch rokoch neustálej iterácie a modernizácie teraz integruje ovládanie displeja, inteligentný systém a zvuk a video bez akýchkoľvek iných tradičných externých zariadení v jednoduchom a elegantnom dizajne. Jedným z jeho hlavných rysov je, že ho možno diaľkovo ovládať. Zariadenie disponuje funkciami ako je napríklad zapínanie jedným dotykom, prepínanie kanálov, prepínanie obrazoviek a nastavení menu. Absenicon3.0 sa ovláda rovnako jednoducho a ľahko ako diaľkový ovládač televízora.
Rad Aurora, LED displej s mimoriadne vysokým jasom
Rad Aurora je novým produktovým radom ultra-jasných displejov so svietivosťou 10.000 nitov určených pre vonkajšiu reklamu. Rad Aurora presne reaguje na potreby zákazníkov a súčasné trendy na trhu. Kľúčovým rysom tohto produktu je to, že v porovnaní s tradičnými výrobkami je až o 50% ľahší a takmer o 40% úspornejší.
Rad JadeDragon, objavte skrytú krásu
JadeDragon je rad nových komerčných zobrazovacích produktov spoločnosti Absen. Ide o ľahké, tenké a takmer priehľadné LED displeje určené pre nákupné centrá, maloobchodné predajne a ďalšie polo-vonkajšie spôsoby využitia závesných fasád. Produkty radu JadeDragon výborne odvádzajú teplo, sú veľmi odolné a z viac ako 80% priehľadné.
Popredný svetový poskytovateľ spoľahlivých LED technológií, Absen, zostáva verný svojej myšlienke „vyrábať skutočné produkty, poskytovať skutočné služby a obnoviť skutočný svet“. Spoločnosť Absen neustále skúma a vyvíja nové produkty a technológie, aby zabezpečila, že jej produkty idú s dobou a sú v súlade s potrebami zákazníkov.
Absen usporiada v septembri 2021 ďalšiu konferenciu k príležitosti uvedenia nového produktu na trh – zostaňte naladení a zistite viac.
Ak sa chcete zúčastniť jarnej uvádzacej udalosti spoločnosti Absen, navštívte: http://live.vhall.com/704412905
Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1456041/1.jpg  
Kontatk: Rhoda Zhang, +86-13510226747

Súvisiace články

Aktuálne správy