Slováci nie sú odkázaní na zahraničné kryptozmenárne

Nákup, predaj a prevod medzi kryptomenami patria medzi najčastejšie potreby majiteľov virtuálnych mincí. Fintech platforma WEXO od slovenskej spoločnosti Crypton Digital, SE preto zaradila do svojej kryptozmenárne nové páry tých najpopulárnejších kryptomien.
Majiteľ účtu WEXO (https://wexopay.com/) môže pohodlne meniť medzi týmito kryptomenami: bitcoin, ethereum, litecoin, trueUSD a tether.
,,Kryptomenové páry pridávame postupne, vždy na základe hlasovania užívateľov a interného skúmania. Nechceme našim klientom podsúvať kryptomeny, o ktorých sami nie sme presvedčení. Preto sme zvolili citlivejšiu, ale z pohľadu investície našich klientov, istejšiu cestu,” vysvetlil systém pridávania nových kryptomien spoluzakladateľ a CEO spoločnosti Crypton Digital, SE Milan Božik.
Cieľom platformy WEXO je umožniť každému bezpečné a komfortné používanie kryptomien nielen ako formu investície, ale aj ako platidlo v každodennom živote. Do konca roka plánuje slovenský tím vývojárov spustiť aj aplikáciu, ktorá posunie využiteľnosť kryptomien opäť o krok vpred. Portfóliom poskytovaných služieb sa tak WEXO vyrovnáva obdobným platformám svetových spoločností.
Produktovo služby projektu aktuálne zastrešuje česká partnerská spoločnosť UPDN ONE, s.r.o. s bohatými skúsenosťami na finančnom trhu.
Crypton Digital, SE (https://crypton.digital/) financuje projekt z vlastných zdrojov, ponúka však aj možnosť stať sa podielnikom projektu WEXO a profitovať tak zo zisku inovatívnej spoločnosti. Do konca roka spoločnosť uzatvára skupinu podielnikov WEXO na počte 7000.

Súvisiace články

Aktuálne správy