Fórum Hongqiao ponúka rady pre globálny hospodársky rozvoj

V čase zvyšujúcich sa obchodných neistôt ponúka medzinárodné ekonomické fórum Hongqiao, platforma spájajúca vedúcich predstaviteľov z rôznych oblastí počas medzinárodného dovozného veľtrhu v Číne, príležitosť na zvýšenie porozumenia a výmenu riešení problémov, ktorým čelí spomaľujúce sa svetové hospodárstvo.
Tohtoročné fórum, ktoré sa uskutoční 5. novembra, sa bude venovať výzvam, ktorým čelí rozvoj svetovej ekonomiky prostredníctvom otvorenosti a inovácie.
Približne 60 odborníkov z celého sveta prednesie prezentácie a vymení si názory s ostatnými účastníkmi. Účasť na fóre potvrdil generálny riaditeľ WTO Roberto Azevedo, prezident ázijskej investičnej banky Jin Liqun a nositeľ Nobelovej ceny za mier Sir Christopher Pissarides.
Fórum začne otváracím ceremoniálom v dopoludňajších hodinách a po ňom bude nasledovať päť paralelných sekcií. Témou fóra je „Otváranie a inovácia pre obojstranne výhodnú spoluprácu“ a päť paralelných sekcií sa bude venovať témam ako „Otváranie, regulácia a podnikateľské prostredie“, „Umelá inteligencia a rozvoj inovácií“, „Reforma WTO a dohody o voľnom obchode“, ,„elektronický obchod v digitálnom veku“, „70 rokov rozvoja Číny a budovanie spoločenstva so spoločnou budúcnosťou ľudstva“.
Fórum predstavuje špičkovú platformu pre dialóg globálnej politickej, obchodnej a akademickej obce prinášať návrhy na zlepšenie a transformáciu systému globálnej správy ekonomických záležitostí a predložiť koncepciu „Rady fóra Hongqiao“ pre zdravý svetový hospodársky rozvoj.
Tohtoročné medzinárodné ekonomické fórum v Hongqiao zaviedlo nový systém členstva, ktorý zahŕňa štyri úrovne – diamantovú, platinovú, zlatú a striebornú.
Členské spoločnosti fóra môžu využívať rôzne práva podľa rôznych kategórií. Mnoho domácich a svetových spoločností požiadalo o členstvo na rôznych úrovniach.
Medzi žiadateľov o registráciu patria nadnárodné spoločnosti, štátne podniky a mnoho súkromných spoločností z oblastí ako je potravinárstvo, medicína a zdravotná starostlivosť, doprava, informačné technológie, financie a iné.

Kontakt: Liu Xiang, 1014734924@qq.com, +86-20-8926-8255

Súvisiace články

Aktuálne správy