Rezort dopravy chce nakúpiť vybraný sortiment výpočtovej techniky

Predpokladaná cena zákazky na tri roky je takmer 916 tis. eur bez dane z pridanej hodnoty. Súčasťou dodávky na základe dynamického nákupného systému sú aj súvisiace služby.

Ministerstvo dopravy a výstavby SR (MDV) chce nakúpiť vybraný sortiment výpočtovej techniky, drobný hardvér a náhradné diely, najmä osobné počítače, tlačiarne, periférie a príslušenstvo bežne dostupné na trhu. Predpokladá na to vynaložiť za tri roky predbežne 915,9 tis. eur bez dane z pridanej hodnoty (1,1 mil. eur vrátane DPH). Ako vyplýva z vyhlásenej užšej súťaže, súčasťou dodávky na základe dynamického nákupného systému (DNS) je aj poskytnutie súvisiacich služieb.

Lehota na predkladanie žiadostí o účasť v tendri je 24. septembra a na odoslanie výziev na súťaž vybraným uchádzačom 26. septembra. Ponuky musia platiť minimálne do 24. septembra 2021 (lehota na trvanie DNS), dodávateľ má vzísť z následnej elektronickej aukcie. Ministerstvo dopravy použije na zoradenie ponúk v dynamickom nákupnom systéme aukčný postup.

„Zúčastniť sa aukčného postupu môžu len uchádzači, ktorí predložili ponuku na konkrétnu zákazku zadávanú v DNS,“ uviedol rezort dopravy s tým, že ďalšie informácie budú uvedené v súťažných podkladoch, výzve na predkladanie ponúk a bližšie informácie o procese aukčného postupu budú aj vo výzve na účasť v aukčnom postupe. „Jednotlivé ponuky pre konkrétne zákazky vyhlásené počas platnosti DNS budú mať uvedenú lehotu viazanosti ponuky vo výzve na predkladanie ponúk,“ priblížilo ministerstvo.

Súvisiace články

Aktuálne správy