Auto, ktoré údajne patrilo princovi Harrymu, je na predaj

, BBC;CNBC Foto: SITA/AP

Bazár Overton Prestige ponúka Audi RS6 Avant za 71 900 libier. Predajca uviedol vo svojom inzeráte, že auto patrilo princovi Harrymu.

"Kvôli ochrane údajov nemôžeme zverejniť, kto predáva vozidlo, ale sme úplne presvedčení, že tento automobil osobne používal princ Harry v priebehu minulého roka," povedal pre BBC hovorca Overton Prestige. Potvrdzovať by to mali fotografie princa Harryho, ktorý na tomto aute prichádza na svadbu v máji 2017, sedí dokonca aj evidenčné číslo.

Šedé Audi 2017 má najazdených 4 444 míľ a obsahuje reproduktory pre priestorové ozvučenie BOSE, vyhrievané predné sedadlá, snímač dažďa, zvýšenie maximálnej rýchlosti na 280 km/h, panoramatické strešné okno a zatmavené sklá.

Audi v súčasnosti nepatrí medzi značky preferované kráľovskou rodinou, ako sú Bentley Motors Limited a Aston Martin Lagonda LTD. Ale to by nemalo vôbec nič znamenať. Kráľovská rodina totiž skutočne začala šetriť a upúšťa od niektorých zaužívaných návykov. Prince Harry a Meghan Markle lietajú verejnými leteckými spoločnosťami v ekonomickej triede, kráľovnú vidíme v rovnakom oblečení aj niekoľko krát, nábytok si kúpili v IKEA a nemajú problém zjesť to, čo im zostalo spred pár dní.

Súvisiace články

Aktuálne správy