Samospráva Prievidze má záujem dokončiť rekonštrukciu MŠ na Ulici J. Matušku

Samospráva Prievidze má záujem zabezpečiť sfinalizovanie rekonštrukcie Materskej školy (MŠ) na Ulici J. Matušku. Nového dodávateľa prác už hľadá cez verejnú súťaž, výzvu na predkladanie ponúk zverejnila vo vestníku verejného obstarávania.
Dokončenie investičnej akcie bude pozostávať z kompletného zateplenia obvodového plášťa troch pavilónov MŠ, úpravy odkvapových konštrukcií po celom obvode budov s vytvorením integrovaného chodníka pre prepojenie s terasami a nádvorím areálu, rekonštrukcie terás učebňových pavilónov A, B, ako aj vytvorenia bezbariérového prístupu do nich.
Náklady na realizáciu prác odhadla samospráva na 201.700 eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH). Svoje ponuky môžu firmy predkladať do 16. apríla, kritériom pre výber víťaza súťaže bude najnižšia cena.
Novú súťaž na dokončenie rekonštrukcie objektu MŠ vyhlásila radnica po tom, čo s predchádzajúcim dodávateľom, ktorý vykonal práce v interiéri škôlky, na základe jeho žiadosti ukončila zmluvný vzťah. Spoločnosť, ako uviedol pred časom hovorca mesta Michal Ďureje, mala samospráve priznať, že nemá kapacity na realizáciu takto objemných prác.

Súvisiace články

Aktuálne správy