Slovenská pošta vyhlásila tender na projektové dokumentácie

Predpokladaná cena zákazky na tri roky dosahuje 1,2 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty. Súčasťou služieb je vykonávanie občasného odborného autorského dohľadu počas realizácie a technická pomoc.

Slovenská pošta, a. s. vyhlásila verejnú súťaž na vypracovanie projektových dokumentácií pre svoje potreby na tri roky. Predpokladá za to zaplatiť predbežne 1,2 mil. eur bez dane z pridanej hodnoty (1,44 mil. eur vrátane DPH). Súčasťou zákazky na dodanie projektových dokumentácií na základe individuálnych požiadaviek štátnej poštovej spoločnosti je vykonávanie občasného odborného autorského dohľadu počas realizácie a technická pomoc.

Uchádzači môžu predkladať ponuky do 18. decembra, pričom platiť musia minimálne do 31. júla 2018. Kritériom na vyhodnotenie ponúk je cena a Slovenská pošta uzavrie rámcovú dohodu s jediným vybraným uchádzačom. Uchádzači majú preukázať, že v predošlých troch rokoch 2014 až 2016 dosiahli celkový obrat 2,4 mil. eur.

Zároveň majú preukázať, že v uvedenom období zhotovili minimálne 150 projektových dokumentácií na rekonštrukciu objektov pre občianske, bytové a zdravotnícke funkčné stavby v objeme minimálne 1,13 mil. eur bez DPH. Z toho má byť najmenej 40 projektových dokumentácií na objekty (stavby) charakteru služieb, v ktorých sú individuálne priehradkové pracoviská pošty, a 70 projektových dokumentácií pre objekty so spoločnými priehradkovými pracoviskami.

Spoločnosť Slovenská pošta, a. s., vznikla 1. januára 1993 a na akciovú spoločnosť so stopercentnou účasťou štátu sa pretransformovala 1. októbra 2004. Sídlo má v Banskej Bystrici od 1. marca 1996. Predchodcom spoločnosti bol štátny podnik Správa pôšt a telekomunikácií. Slovenská pošta má základné imanie 214,3 mil. eur, jej akcie spravuje Ministerstvo dopravy a výstavby SR. Spoločnosť má najrozsiahlejšiu pobočkovú sieť s vyše tisícpäťsto poštami a takmer štrnásťtisíc zamestnancami.

Súvisiace články

Aktuálne správy