Spoločnosť Diebold Nixdorf otvorila v Košiciach nové IT centrum

Spoločnosť Diebold Nixdorf, ktorá denne pomocou softvérových riešení spája milióny spotrebiteľov vo finančnom a maloobchodnom odvetví, otvorila v Košiciach svoje nové strategické IT centrum. Mesto si Diebold Nixdorf vybral pre vysokú kvalitu tunajších IT špecialistov. TASR o tom vo štvrtok informovala Veronika Ondriová zo spoločnosti, ktorá mediálne zastupuje firmu Diebold Nixdorf.
Medzinárodný manažérsky tím privítal 2. novembra prvých 35 zamestnancov. „Sú súčasťou rastúceho tímu a tešia sa na nové výzvy, ktorými podporia proces budovania nového technologického centra,“ povedal riaditeľ strategického delivery centra v Diebold Nixdorf Peter Hirko s tým, že v ďalších rokoch plánujú rozšíriť pobočku v Košiciach a rozšíriť tím o špecialistov na rôzne technológie.
„Cieľom Diebold Nixdorf je stať sa plnohodnotným členom miestnej IT komunity a prispievať k regionálnemu rozvoju najmä v oblasti vzdelávania,“ dodal Hirko.
Diebold Nixdorf pôsobí vo viac ako 130 krajinách a má približne 24.000 zamestnancov na celom svete. Spoločnosť má svoje sídla v North Cantone (Ohio, USA) a v Paderborne (Nemecko).

Súvisiace články

Aktuálne správy