Spoločnosť Diebold Nixdorf otvára v Košiciach nové IT centrum

Medzinárodná spoločnosť už privítala prvých 35 zamestnancov.

Nové strategické IT centrum otvára v Košiciach spoločnosť Diebold Nixdorf, ktorá je dodávateľom informačných systémov pre oblasť bankovníctva a maloobchodu. Košice si firma vybrala kvôli kvalite tunajších IT špecialistov. Nové IT centrum už privítalo prvých 35 zamestnancov. Informovala o tom spoločnosť Diebold Nixdorf prostredníctvom tlačovej správy.

„V ďalších rokoch plánujeme rozšíriť našu pobočku v Košiciach a rozšíriť náš tím o špecialistov na rôzne technológie,“ povedal Peter Hirko, riaditeľ strategického delivery centra v Diebold Nixdorf. Cieľom Diebold Nixdorf je stať sa plnohodnotným členom miestnej IT komunity a prispievať k regionálnemu rozvoju najmä v oblasti vzdelávania.

Spoločnosť Diebold Nixdorf umožňuje každodenne prepájať milióny transakcií spotrebiteľov vo finančnom a maloobchodnom odvetví. Diebold Nixdorf pôsobí vo viac ako 130 krajinách a má približne 24 000 zamestnancov na celom svete. Spoločnosť má svoje sídla v North Cantone (Ohio, USA) a v Paderborne (Nemecko). Akcie Diebold Nixdorf sa obchodujú na burze v New Yorku a vo Frankfurte.

Súvisiace články

Aktuálne správy