Nový spôsob obchodovania: zarábajte z domova už za 10 minút vďaka akciám Tesly!

, PR článok Foto: TASR/AP

Pomerne mladá firma Tesla je asi najznámejším výrobcom elektromobilov na svete. O jej úspechy a ohlasy sa zaslúžil najmä, jeden z jej 5 zakladateľov, multimilionár Elon Musk, ktorý v elektromobiloch jasne vidí žiarivú budúcnosť. Prečo by ste sa práve vy nemohli stať jej súčasťou?

Modely áut tejto spoločnosti dosahujú v mnohých úrovniach naozaj špičkové výsledky. Z nuly na stovku sa pomocou elektriny dostanete aj za necelé 3 sekundy, čo si u klasických benzínových alebo dieselových motorov možno predstaviť len veľmi ťažko. Okrem toho sa autá značky Tesla vedia samé šoférovať tzv. na autopilota, nehovoriac o ich prepracovanom supermodernom dizajne.

V predpredaji nových modelov sa predajú státisíce kusov, a to ešte pred tým, než ich firma vôbec predstaví verejnosti. Ak si jednoducho každý predaj vynásobíte hodnotou, približne 100 tisíc eur, čo je cena, za ktorú sa auto dá kúpiť, vychádza nepochybne pekne tučný zisk. Mohlo by sa zdať, že Tesla je na vrchole svojich možností. Nenechajte sa však zmýliť, toto je pre americkú automobilku len začiatok.

Podľa dostupných informácií má totiž spoločnosť Tesla Inc. oveľa ambicióznejšie ciele, nielen v automobilovom priemysle, ale aj v energetike, výrobe domácich úložísk elektrickej energie a solárnych panelov. Všetky plány vizionára Elona Muska do seba krásne zapadajú, a tiež vďaka tomu hodnota akcií celej firmy už od počiatku stúpa. Od ich vstupu na burzu až doteraz vzrástla cena približne o 1600 %.Pravdepodobne najväčší rast zaznamenali akcie Tesly v roku 2013, keď počas jedného roka svoju hodnotu zvýšili päťnásobne.

Každý, kto by si vtedy pred 7 rokmi kúpil len 100 akcií za približne 36 000 Kč (1500 €; kurz bol vtedy 19 Kč za dolár), mohol by ich dnes predať za viac ako 750 000 Kč (30 000 €). To je pomerne slušný zisk, že? Nákup, držanie a predaj akcií však nie je tá najjednoduchšia vec, ktorú možno urobiť. Obnáša to tiež veľa papierovania a poplatkov.

Bolo by však mylné si myslieť, že je neskoro na to, aby ste na Teslu vsadili svojich pár drobných. Ako sme sa už zmienili, firma má do budúcnosti ohromné ​​plány, ktoré by hodnotu jej akcií mohli vyšvihnúť ešte oveľa vyššie.

Alebo naopak zastávate názor, že Tesla už vrchol svojej slávy dosiahla? Môžete investovať aj na pokles ceny. Najjednoduchší spôsob, ako môže investovať naozaj každý, a to pokojne ešte dnes, sú tzv. binárne opcie. Navyše k investovaniu netreba vlastniť žiadny závratný kapitál: minimálna suma, s ktorou môžete obchod otvoriť, je jeden americký dolár. (za takto malú čiastku je možné obchodovať iba u brokera IQ Option). Ak však preferujete brokera v slovenčine a obchodovanie v eurách tak odporúčam TopBinary (regulovaný NBS).

Vďaka binárnym opciám možno otvoriť obchod v akomkoľvek smere. Môžete teda zarobiť peniaze ako na vzraste ceny akcií, tak aj na poklese. Najkratšie možné exspiračné pásmo je 30 sekúnd, čo zjednodušene znamená, že počas pol minúty budete vedieť, či bola vaša predpoveď správna a vy ste zarobili peniaze.

Viac informácií nájdete tu: Zarobte si peniaze už za 10 minút vďaka Tesle a jej elektrickej budúcnosti!

Zostáva položiť si neodbytnú otázku: keby ste mali možnosť takto jednoducho obchodovať už pred 7 rokmi, keď Tesla vstúpila na burzu, využili by ste ju?

 

Súvisiace články

Aktuálne správy