MZ vybralo riaditeľov pre detskú nemocnicu v Bratislave a martinskú nemocnicu

Staronovým riaditeľom Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou Bratislava sa stal Ladislav Kužela. Riaditeľom Univerzitnej nemocnice Martin sa opäť stal Dušan Krkoška.

Ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR zverejnilo výsledky výberových konaní na pozície generálnych riaditeľov dvoch nemocníc. Staronovým riaditeľom štátnej príspevkovej organizácie Detská fakultná nemocnica s poliklinikou Bratislava sa stal Ladislav Kužela. „Výberového konania sa zúčastnil jeden uchádzač – Ladislav Kužela, ktorý sa v stanovenom termíne do predmetného výberového konania prihlásil a zároveň splnil predpoklady a požiadavky zriaďovateľa,“ uviedlo ministerstvo. Záverečné hodnotenie výberového konania sa uskutočnilo 3. júla, v rámci ktorého výberová komisia zhodnotila výsledky uchádzača (písomné overenie odborných znalostí uchádzača a projekt stratégie rozvoja organizácie).

Staronového riaditeľa má aj štátna príspevková organizácia Univerzitná nemocnica Martin. „Výberového konania sa zúčastnil jeden uchádzač – Dušan Krkoška, ktorý sa v stanovenom termíne do predmetného výberového konania prihlásil a zároveň splnil predpoklady a požiadavky zriaďovateľa,“ píše rezort zdravotníctva na svojej stránke. Záverečné hodnotenie výberového konania sa uskutočnilo rovnako 3. júla.

Súvisiace články

Aktuálne správy