Firma Orange Slovensko dosiahla za prvý kvartál výnosy 134 mil. eur

K 31. marcu tohto roka evidoval Orange 2,868 milióna aktívnych zákazníkov mobilných služieb a 186 tisíc zákazníkov fixných služieb, vrátane 71 tisíc zákazníkov digitálnej TV.

Spoločnosť Orange Slovensko dosiahla k 31. marcu tohto roka výnosy 134 mil. eur. Z čoho viac ako 22 % tvorili výnosy z mobilných dátových služieb, konkrétne boli vo výške 23,4 mil. eur. Ako vo štvrtok uviedla firma, stále významnejšiu časť výnosov tvoria výnosy z fixných služieb. Na celkových výnosoch tvoria takmer 5 % a medziročne sa zvýšili o 3 % na 6,4 mil. eur.

K 31. marcu tohto roka evidoval Orange 2,868 milióna aktívnych zákazníkov mobilných služieb a 186 tisíc zákazníkov fixných služieb, vrátane 71 tisíc zákazníkov digitálnej TV. Počet zákazníkov mobilných dátových služieb narástol o 7 % na 1,36 milióna a počet zákazníkov pevného internetu, či už prostredníctvom FTTH alebo DSL, sa zvýšil na 163 tisíc.

Podľa zverejnených informácií si v sledovanom období prenieslo svoje číslo do Orange viac ako 14 tisíc zákazníkov, čo je o 41 % viac ako v uplynulom roku. Na druhej strane, počet zákazníkov, ktorí si svoje číslo preniesli k inému operátorovi, sa medziročne zvýšil o 3,7 %.

Orange Slovensko je integrovaný telekomunikačný operátor poskytujúci komplexné telekomunikačné služby v mobilnej a pevnej sieti na Slovensku. Majiteľom 100 % akcií spoločnosti Orange Slovensko je skupina France Telecom prostredníctvom Atlas Services Belgicko.

Súvisiace články

Aktuálne správy