Pomsta za štrajk v doprave: Revízorov vyhodili z električky

, ČTK;lad foto:TASR

Obyvatelia bosnianskej metropoly Sarajeva nedokážu ani po uplynutí dvoch týždňov zabudnúť na to, aké problémy im narobil osemdňový štrajk zamestnancov MHD. Svoju zlosť si naposledy vyliali na revízoroch, ktorí sa v pondelok pokúšali skontrolovať cestovné lístky. Z električky ich dav cestujúcich vyhodil.

Cestujúci kontrolórov donútili vystúpiť a až po tom mohla električka pokračovať v jazde do centra mesta, píše portál radiosarajevo.ba.

"Teraz zase štrajkujeme my," pustila sa do revízorov jedna zo žien v električke po tom, čo chceli pokutovať mladíka cestujúceho na čierno. "Tak si jazdite  Centrotransom," pokúšala sa odbiť nespokojných pasažierov kontrolórka. Centrotrans je firma, ktorá počas štrajku prevádzkovala núdzovú autobusovú dopravu. Škriepka sa skončila tým, že revízori pred nadávajúcim davom radšej utiekli a električku nechali pokračovať v ceste.

Štrajk v sarajevskej MHD prebehol začiatkom apríla, keď zamestnanci dopravného podniku osem dní protestovali proti dlhodobej kríze vo firme.

Súvisiace články

Aktuálne správy