Prvý prezentačný vlak RegioJetu vyrazil dnes z Bratislavy do Komárna

Dunajská Streda 25. februára (TASR) – Spoločnosť RegioJet začala oddnes s prevádzkou prezentačných vlakov na trase Bratislava – Dunajská Streda – Komárno a späť. Premávať budú do 3. marca podľa špeciálneho cestovného poriadku, a to trikrát denne. TASR informoval riaditeľ zákazníckeho servisu RegioJet, a.s., Aleš Ondrůj.
"RegioJet začal aj s predajom cestovných lístkov v Bratislave na hlavnej stanici, ako aj na železničnej stanici Nové Mesto. V predaji sú klasické cestovné lístky pre jednosmernú alebo spiatočnú cestu, ako aj mesačné a týždenné časové predplatné lístky," uviedol riaditeľ. RegioJet spustí pravidelnú prevádzku v nedeľu 4. marca a počas celého prvého dňa bude voziť všetkých cestujúcich zadarmo.
V mesiaci marec bude v platnosti špeciálna tarifná cena, ktorá platí aj oddnes v čase prezentačných jázd. Cestujúci zaplatia symbolické ceny podľa dĺžky trasy od 0,50 do 2 eur. "Napríklad cesta z Komárna do Bratislavy stojí iba dve eurá, z Dunajskej Stredy do Bratislavy len jedno euro," vysvetlil Ondrůj.
"Od 4. marca ponúkne RegioJet približne 25 spojov premávajúcich v pracovných dňoch, v špičkách každú polhodinu medzi Bratislavou a Dunajskou Stredou v oboch smeroch. Takmer každý druhý spoj bude premávať po celej trase Bratislava – Komárno a späť," vysvetlil riaditeľ. Dodal, že vlaky RegioJet ponúkajú nové typy palubných služieb pre cestujúcich. V prvých ranných vlakoch v každom smere bude k dispozícii denná tlač. Bezplatné pripojenie na internet sa zabezpečuje v zákazníckych centrách, ako aj vo vlaku počas celej cesty. Na palube je k dispozícii aj občerstvenie prostredníctvom automatu.

Súvisiace články

Aktuálne správy