Všetky práva vyhradené

© Spoločnosť Zoznam, s.r.o. so sídlom Viedenská cesta 3-7, 851 01 Bratislava, IČO: 36 029 076, DIČ/IČ DPH: SK2020091997, spoločnosť zapísaná v Obchodnom registri vedenom Okresným súdom Bratislava I, oddiel Sro, vložka č. 24698/B, oddiel Sro prevádzkuje online magazíny Topky.sk, Športky.sk. Kariera.sk, Feminity.sk , oPeniazoch.sk a oŽene.sk

Zoznam, s.r.o. využíva spravodajstvo z databáz ČTK, ktorých obsah je chránený autorským zákonom. Prepis, šírenie alebo ďalšie sprístupňovanie tohto obsahu alebo jeho časti verejnosti, a to akýmkoľvek spôsobom, je bez predchádzajúceho súhlasu ČTK výslovne zakázané.

Obsah zo zdroja SITA: Copyright 2008 SITA Slovenská tlačová agentúra a.s. Všetky práva vyhradené. Tento materiál alebo akékoľvek jeho časti nesmie byť zverejňovaný, vysielaný, spracúvaný na ďaľšie šírenie, redistribuovaný a archivovaný bez výslovného súhlasu SITA.

Copyright 2008 The Associated Press. Všetky práva vyhradené. Tento materiál nesmie byť zverejňovaný, vysielaný, spracúvaný alebo redistribuovaný.

Obsah zo zdroja TASR: Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona“.

Ak nie je uvedené inak, fotografie: © 2008 JUPITERIMAGES.

Autorské práva sú vyhradené a vykonáva ich Zoznam, s.r.o,. Akékoľvek použitie častí alebo celku, najmä rozmnožovanie a šírenie textov, fotografií či grafov akýmkoľvek mechanickým alebo elektronickým spôsobom aj v inom než slovenskom jazyku bez písomného povolenia Zoznam, s.r.o. je zakázané.

Zoznam, s.r.o. ako oprávnený zástupca autorov článkov si vyhradzuje právo udeľovať súhlas na rozmnožovanie a na verejný prenos článkov označeným © Zoznam, © Topky, ako aj na verejné rozširovanie rozmnoženiny týchto článkov v zmysle § 33 ods. 1 písm. a) a d) autorské ho zákona. Údaje o jednotlivých fondoch sú čerpané z údajov zverejnených jednotlivými správcovskými spoločnosťami a Asociáciou správcovských spoločností SR (www.ass.sk).

Súvisiace články

Aktuálne správy