PAYPAY – On-line prevody cez SMS a internet

Vstupom zahraničného partnera do projektu www.PayPay.sk vznikla spoločnosť WorldClearing Ltd. so sídlom v Londýne, ktorá je členom WorldClearing Group čo prinieslo ďalšie možnosti. Systém PayPay bude možné využívať aj v ostatných krajinách nielen v Európe.

V priebehu mesiaca sa môžu noví a terajší užívatelia PayPay na čo tešiť.

Nielenže stránka dostane postupne nové grafické prevedenie, ale aj nové služby budú určite lákadlom (napr. vedenie PayPay účtov v rôznych menách, celosvetové využitie a i.), aktívna adresa pre anglicky hovoriacich www.paypay.info.

Už existujúci užívatelia si môžu platbu prostredníctvom SMS vyskúšať v obchodoch označených logom PayPay. (napr. AMB na Dobšinského ulici 30 v Bratislave s mechanickými a karosárskymi náhradnými dielmi, bratislavskej taxislužbe SUPERtaxi) . Už samozrejmosťou sú platby na internetových stránkach ako napríklad www.megafoto.sk, www.aukcia-online.sk, www.premiumflora.com, www.refresh.sk, www.sexpressburg.com a množstvo ďalších.

Pribúdať budú stále nové kamenné obchody, prevádzkovatelia služieb a internetové obchody. PayPay bude vždy o tom informovať.
PayPay je služba ponúkajúca prevod vašich peňazí na účte v PayPay komukoľvek s mobilným telefónom, emailovou adresou alebo účtom v banke prostredníctvom SMS správy alebo internetu.. Použiť na zaplatenie tovaru, služby alebo poslania peňazí či uskutočnenie prevodu peňazí prostredníctvom služby PayPay je pohodlný, jednoduchý, rýchly, bezpečný, anonymný spôsob finančnej operácie. Prebieha on-line, čiže v reálnom čase. Čoraz viac sa systém PayPay teší mimoriadnej obľube a je pre užívateľov zárukou pohodlia, kvality a výnimočných služieb.

Predpokladom využitia možností systému PayPay je vlastníctvo mobilného GSM telefónu alebo e-mailovej adresy. Samotné posielanie peňazí je už potom úplne jednoduché. Stačí poznať číslo mobilného telefónu, prípadne e-mail osoby, ktorá má byť príjemcom. Ak už ste užívateľom, je možné poslať peniaze z vášho PayPay účtu dvoma spôsobmi :

SMS správou vo formáte /telefónne číslo/_/suma/ , odoslať na 0902729729 a peniaze z vášho PayPay účtu budú okamžite prevedené príjemcovi, ktorý ich môže poslať ďalej alebo platiť nimi.

Druhá možnosť je poslať peniaze z internetu prostredníctvom stránky www.paypay.sk komukoľvek na mobilný telefón, email alebo účet v banke.
Samozrejme, že odosielateľ platby musí mať dostatočné prostriedky na svojom PayPay účte. Peniaze si môžete na PayPay účet poslať bežným prevodom alebo vkladom na účet spoločnosti WorldClearing.

Ak nie ste užívateľom PayPay, stačí zaslať SMS správu s textom OTVOR na 0902 PAYPAY = 0902729729 alebo sa zaregistrovať cez internet. Po jednoduchej registrácií, ktorá trvá približne tri minúty je k dispozícii každému užívateľovi jeho PayPay účet. Registrácia je zadarmo rovnako ako aj ďalšie doplnkové služby. Ostatné poplatky sú viazané na transakciu, čo znamená, že platíte len za uskutočnený prevod. Výška tohto poplatku sa bude pohybovať od 0 do 6 slovenských korún. V budúcnosti sa pripravuje aj platba prostredníctvom embosovanej platobnej karty, tu bude poplatok závisieť od banky, ktorá bude tieto transakcie zúčtovávať.

V najbližších dňoch bude možné platiť SMSkou v Českej republike, postupne v Rakúsku, Poľsku, Maďarsku, vo všetkých krajinách EÚ a USA.
Na záver možno povedať, že PayPay je najjednoduchšia a najrýchlejšia forma platenia a možnosti využitia sú naozaj veľmi široké.

Súvisiace články

Aktuálne správy