Veľkoobchod METRO zmodernizoval a rozšíril distribučnú platformu v Nitre

Veľkoobchod METRO Nitra rozšíril a zmodernizoval svoju distribučnú platformu. Dôvodom modernizácie je rastúci dopyt zákazníkov po závoze tovaru priamo do ich prevádzok. Zrekonštruované boli aj kancelárske priestory veľkoobchodu, ktoré sa rozrástli až na trojnásobok pôvodných priestorov.
„Zaviedli sme aj novú technológiu na zníženie emisií flourovaných uhľovodíkov a použili novú technológiu oxidu uhličitého pre chladiace aj mraziace zariadenia,“ skonštatoval Marián Zeleňák z nitrianskeho veľkoobchodu. Celková investícia predstavovala sumu 1,526 milióna eur.
Služba METRO distribúcia v Nitre má v súčasnosti registrovaných 489 aktívnych profi zákazníkov, čo je 9 % z celkového počtu mesačne nakupujúcich profi zákazníkov. Na celkovom mesačnom predaji predstavuje ich podiel zhruba štvrtinu. Spoločnosť očakáva, že v blízkej budúcnosti v rámci služby distribúcie sa podiel zákazníkov zvýši na 39 % z celkového profi predaja ročne. Nitrianska služba METRO distribúcia denne obslúži priemerne 120 zákazníkov, o ktorých sa stará 38 zamestnancov. Po modernizácii pribudne päť ďalších pracovných miest.

Súvisiace články

Aktuálne správy