Novou riaditeľkou firmy RM-S Market je Lucia Kuruczová

Spoločnosť zároveň čoskoro zmení názov a aj sídlo.

Novou generálnou riaditeľkou a členkou predstavenstva spoločnosti RM-S Market, o. c. p., a. s. sa stala Lucia Kuruczová. V bankovom sektore pôsobí podľa vyjadrení firmy viac ako desať rokov. Jej vymenovanie do funkcie potvrdila aj Národná banka Slovenska. Cieľom Kuruczovej je naučiť slovenských investorov zhodnocovať finančné prostriedky aj inými formami finančných nástrojov, než aké poznajú teraz.

“Keďže chceme byť modernou a inovatívnou firmou, budeme čoskoro meniť názov a tiež sídlo spoločnosti,” skonštatovala Kuruczová. Spoločnosť plánuje koncom tohto roka uvedenie nového portfólia investičných produktov zameraných na malých investorov, spojeného s edukačnou kampaňou pre širokú verejnosť.

História spoločnosti RM-S Market, o.c.p., a.s. siaha až do roku 1993, kedy bola založená spoločnosť RM-Systém Slovakia, a.s., Bratislava. V decembri 2000 sa spoločnosť stala 100-percentnou dcérskou spoločnosťou RM-Systému Slovakia, a.s. a neskôr, v septembri 2003, sa po vzájomnom zlúčení stala aj jej právnym nástupcom. V súčasnosti je RM-S Market, o. c. p., a. s. právoplatným členom Burzy cenných papierov Bratislava (BCPB), Centrálneho depozitára cenných papierov SR a Asociácie obchodníkov s cennými papiermi.

Súvisiace články

Aktuálne správy