Poznáte ju? Najbohatšia britská hudobníčka všetkých čias

, evening standard Foto: SITA/AP

Od minulého roka sa jej podaril vo financiách husársky kúsok. Svoj majetok takmer zdvojnásobila. Vo Veľkej Británii je tak korunovaná za najbohatšiu ženskú celebritu z hudobného neba.

Podľa Sunday Times Rich List, jej majetok po ostatne vydanom albume a následnom turné, vzrástol na 85 miliónov libier. Ďalšou pomôckou je, že vlani vydala album pod názvom 25. Tým, že má iba 27 rokov (5. mája 1988), je jednou z dvoch ľudí na zozname vo veku do 30 rokov. Výpočet jej bohatsva sa do médií dostáva týždeň po tom, čo vyšlo najavo, že jej album 25 sa vlani predával lepšie, než ďalších päť najlepších bestsellerov dohromady.

Zoznamu 50- tich najbohatších britských hudobníkov dominujú veteráni ako je sir Paul McCartney, ktorého kombinovaný majetok sa odhaduje na 760 miliónov libier. Nájdeme v ňom aj nemenej známe mená ako Andrew Lloyd Webber, sir Elton John a sir Mick Jagger. Do tohtoročnej najbohatšej desiatky sa dostal aj Keith Richards, Ringo Starr a Sting, rovnako ako Michael Flatley a Olivia a Dhani Harrisonovci, dediči majetku George Harrisona. Podobne aj Iman a Duncan Jones sa dostali na 29. miesto rebríčka, s 90 miliónmi libier, ktoré po sebe zanechal už nebohý David Bowie.

Ale späť k miestu číslo 30 a najbohatšej žene z brtiskej hudobnej scény. Určite ste podľa obrázkov spoznali, že je to Adele.

Súvisiace články

Aktuálne správy