Poistenie musí „dýchať“ s vami

, PR článok

Predstavte si, že máte zmluvu životného poistenia, ktorú ste uzatvorili pred 10 – 15 rokmi. V čase jej podpisu bola pre vás nepochybne postačujúca, teda, pokrývala všetky vaše vtedajšie potreby a nevyhnutné riziká. A dodnes žijete v presvedčení, že niekde doma v zásuvke máte kvalitnú poistku.

Avšak, zamysleli ste sa niekedy nad tým, čo všetko sa u vás a vo vašom zdravotnom stave za tie roky pomenilo?  

Mnohí ste si založili vlastné rodiny a máte deti. Stali ste sa živiteľmi rodín a máte veľkú zodpovednosť. Doma sa vám preto za ten čas môže „nakopiť“ niekoľko poistných zmlúv. Nie je správne, ak ich po uzatvorení necháte ležať „ľadom“ a vytiahnete len v prípade núdze – keby sa niečo prihodilo… A netýka sa to, samozrejme, len životného poistenia. Ľudia mnohokrát zabúdajú aj na dávno uzatvorené neživotné poistenie, napr. na poistenie svojho bývania.

O poistku sa treba starať

Každú poistnú zmluvu je nutné aspoň raz za rok preštudovať a zvážiť si, či pokrýva všetko to, čo je pre vás a vašu rodinu potrebné. Ak zistíte, že je v niektorých parametroch neaktuálna, napr. v nízkych poistných sumách či v chýbajúcich rizikách, mali by ste sa o svojich potrebách porozprávať s poradcom v banke či v poisťovni.

Pokiaľ potrebujete kvalitný poistný servisriešenia pre dlhodobé zabezpečenie vašich životných podmienok, či podmienok bývania, navštívte nás v ktorejkoľvek pobočke ČSOB Poisťovne alebo ČSOB Banky a poradíme vám. Kontaktovať nás môžete aj na: https://www.csob.sk/zoznam-produktov/poistenie#Zivotne-poistenie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Súvisiace články

Aktuálne správy