ZSSK Cargo chce rekonštruovať riadiaci systém na 16 rušňoch za 1,95 mil. eur

Štátny nákladný dopravca Železničná spoločnosť Cargo Slovakia (ZSSK Cargo) chce rekonštruovať riadiaci systém na 16 rušňoch. Na zákazku už spoločnosť vyhlásila súťaž a jej hodnotu predpokladá vo výške 1,95 milióna eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH).
Vyplýva to z oznámenia zverejneného vo vestníku verejného obstarávania. ZSSK Cargo chce rekonštruovať riadiaci systém na 16 rušňoch radu 363. Súčasťou zákazky je teda dodanie nového elektronického riadiaceho systému s rozšírenou funkciou dvojčlenného riadenia, ktorý nahradí pôvodný regulátor ťahu.
Ďalej to bude dodanie nového systému elektronických ochrán s integrovanou funkciou elektronickej požiarnej signalizácie, ktorý nahradí pôvodný modul ochrán technológie a zároveň aj dodanie inštalačného materiálu na zabudovanie elektronického riadiaceho systému a systému elektronických ochrán.
ZSSK Cargo chce s víťazom tendra uzavrieť zmluvu do konca roku 2020. Záujemcovia môžu svoje ponuky predkladať do 23. mája tohto roku. Kritériom pre výber najlepšej ponuky bude najnižšia cena a zákazka nebude spolufinancovaná z eurofondov.

Súvisiace články

Aktuálne správy