SPP plánuje tento rok investovať aj do rozšírenia využívania CNG

Slovenský plynárenský priemysel, a. s., (SPP) plánuje v roku 2016 najmä drobné investície, ktoré súvisia so zlepšením obsluhy jeho zákazníkov. „Budeme tiež investovať do rozšírenia využívania stlačeného zemného plynu (CNG) na Slovensku,“ uviedol pre TASR hovorca SPP Michal Holeš.
„Výrazne sme zväčšili portfólio našich služieb, ktoré ponúkame nad rámec dodávky plynu a elektriny. Už tradične vďaka asistenčným službám môžu ľudia získať pomoc pri haváriách v domácnosti, ale aj konzultácie s lekárom na telefóne, či IT pracovníka na telefóne,“ zdôraznil.
Novinkou je podľa jeho informácií v spolupráci s partnerskou spoločnosťou aj pomoc pri získaní štátnej dotácie na obnoviteľné zdroje energie (OZE) a poskytovanie extra zliav na unikátne hybridné tepelné čerpadlo, či solárne kolektory.
Inšpekcia budov od SPP je podľa Holeša určená najmä pre ľudí, ktorí kupujú nehnuteľnosť. Na jej základe môžu získať prehľad o skutočnom technickom stave a skrytých problémoch nehnuteľnosti o ktorú majú záujem. Pri kúpe domu alebo inej nehnuteľnosti o jej kvalitatívnych energetických vlastnostiach tiež veľa napovie aj energetický certifikát získaný v rámci služby Energetická certifikácia od SPP.
„Prostredníctvom Kominárskych služieb od SPP si môžu zákazníci nechať skontrolovať svoje komíny a znížiť tak svoju spotrebu a zvýšiť bezpečnosť,“ dodal.
Slovenský plynárenský priemysel, a. s., nadväzuje na viac ako 150-ročnú tradíciu plynárenstva na Slovensku, poskytuje dodávky energií a s nimi spojené služby v SR, aj na medzinárodných trhoch.

Súvisiace články

Aktuálne správy