Rezort práce hľadá dodávateľa upratovacích služieb pre ÚPSVR za 5,5 mil. eur

Ministerstvo práce, sociálnych vecí a rodiny (MPSVR) SR hľadá dodávateľa upratovacích služieb. Ten má mať na starosti čistotu v 135 objektoch, ktoré sú v správe a užívaní Ústredia práce, sociálnych vecí a rodiny (ÚPSVR) SR po celom území Slovenska. Na zákazku vyhlásilo ministerstvo súťaž, ktorú zverejnilo vo vestníku verejného obstarávania.
Predpokladaná celková hodnota zákazky je 5,5 milióna eur bez dane z pridanej hodnoty. „Predmetom zákazky je vnútorné a vonkajšie upratovanie a čistenie administratívnych, sociálnych a spoločných priestorov, vrátane zabezpečenia čistiacich a dezinfekčných prostriedkov, výmeny a dokladania odpadkových vreciek a príslušného technického vybavenia v rozsahu, v intervaloch a v časovom harmonograme uvedenom v súťažných podkladoch,“ píše sa vo vestníku. Predmetom zákazky je zároveň zabezpečenie letnej a zimnej údržby vonkajších priestorov a deratizácia objektov ÚPSVR SR.
Ministerstvo predpokladá, že uzatvorí rámcovú dohodu s tromi víťaznými firmami. Zákazka by mala trvať dva roky.
O víťazovi súťaže pritom rozhodne najnižšia cena a nebude použitá elektronická aukcia. Záujemcovia môžu predkladať ponuky do 24. novembra tohto roka.

Súvisiace články

Aktuálne správy