Konferencia pre ľudí, ktorí chcú v IT robiť aj zajtra

Pred dvomi rokmi zapísal AutoCont do slovenského konferenčného IT života nový míľnik. Októbrová technologická konferencia TechFórum v Hornom Smokovci má v rodnom liste ambíciu prinášať praktické riešenia a zameriava sa na konkrétne technológie. Už v druhom ročníku ocenili takmer dve stovky účastníkov praktické riešenia a diskusie, takže v tomto roku pokračujú v troch tematických formátoch.
AutoCont so svojimi technologickými partnermi pripravil vizionársku časť, kde je priestor pre „veľké“ značky, kľúčové oznámenia a strategické rozhodnutia. IT svet sa v ostatných dekádach rozdeľuje a opäť spája, predáva divízie a potom ich kupuje. Znižuje počet zamestnancov a potom organizuje kampane na ich nábor. Globálne vážne rozhodnutia majú reálne lokálne dopady. Vizionárske prednášky musia v konečnom dôsledku priniesť benefit zákazníkom a čísla korporácii. O tom bude prednáškový blok TechFóra: Hewlett Packard, IBM, Lenovo, Dell a Microsoft.
Panelová diskusia TechFóra je pokračovaním neustálej diskusie so zákazníkmi. IT profesionáli si dávajú otázky, aby pomenovali svoje najväčšie výzvy v roku 2015 a odpoveďou je funkčná biznis stratégia. „V diskusii budeme pokračovať aj na konferencii a budeme hľadať kompromisy v oblastiach, kde stoja proti sebe – stály tlak na náklady a kvalita, cloud a bezpečnosť, zodpovednosť a otvorenosť, legislatíva a jednoduchosť“, hovorí Milan Futák, generálny riaditeľ spoločnosti AutoCont SK.
Praktickou odpoveďou na praktické požiadavky sú moderované diskusie TechPanely. Dali si za cieľ riešiť reálne situácie. A to tak, že pomenujú dobré aj zlé skúsenosti a predstaviteľov „veľkých“ značiek vystavia konkrétnym otázkam, kde sa nedá skryť za ppt prezentáciu. TechPanely uzatvárajú 25 rokov AutoContu tak, že sa vracajú k poslaniu technologických konferencií – vzdelávaniu odborníkov.
video pozvanka https://youtu.be/w7NvG7IWkVA http://www.autocont.sk/ankety/techforum

Súvisiace články

Aktuálne správy