Slovenská kooperačná burza 2015 sa uskutoční 10. novembra v Bratislave

Slovenská kooperačná burza 2015, najväčšie medzinárodné business-to-business (B2B) podujatie na Slovensku, sa uskutoční 10. novembra v Bratislave. Nad podujatím prevzal záštitu minister hospodárstva SR Vazil Hudák. Informovala o tom Renáta Pozdechová z marketingového a komunikačného oddelenia Slovenskej agentúry pre rozvoj investícií a obchodu (SARIO).
Podujatie poskytne podnikateľom možnosť vybrať si zahraničných aj slovenských partnerov a rokovať s nimi na základe vopred dohodnutého harmonogramu stretnutí. Navyše sa budú môcť počas dňa zúčastniť na exkluzívnej prednáške Google Slovensko, ktorá predstaví svoje nástroje na pomoc pri prieniku na zahraničný trh od nájdenia dopytu cez formovanie stratégie a oslovenie zákazníka až po finálny predaj.
Druhým sprievodným podujatím Slovenskej kooperačnej burzy 2015 budú individuálne konzultácie s teritorialistami pre Čínu, Rusko, USA, Nemecko, Srbsko, Bielorusko, Kazachstan, škandinávske krajiny a krajiny ASEAN. Na nich sa podnikatelia môžu dozvedieť o perspektívnych sektoroch a žiadaných produktoch, trendoch vývoja obchodu, podmienkach na podnikanie a exportných, či investičných príležitostiach v týchto krajinách.
Svoje služby a aktuálne výzvy pre podnikateľov okrem SARIO predstaví Slovenská agentúra pre medzinárodnú rozvojovú spoluprácu.
Na podujatí budú zastúpené v podobne zúčastnených relevantných firiem mnohé krajiny EÚ a sveta, v súčasnosti sú už prihlásené okrem niekoľkých desiatok slovenských firiem aj zo Singapuru, Ruska, Rakúska, Španielska, Hongkongu, Fínska, Česka, Rumunska, Slovinska, Ukrajiny, Grécka a zastúpenie má samozrejme Čína.
Slovenská kooperačná burza od svojho vzniku priniesla možnosť spojiť obchodný a výrobný potenciál viac ako 1200 firmám z 30 krajín sveta. Registrácia pre účasť je otvorená do 25. októbra 2015.

Súvisiace články

Aktuálne správy