Do vypredania zásob: Nemecký predajca bytového nábytku sľubuje rozsiahle otváracie zľavy

Termín otvorenia doteraz najväčšieho obchodného domu Sconto na Slovensku aj v Čechách je už známy. Nemecký predajca otvorí brány svojej predajne vo štvrtok 1.10.2015. Slávnostná udalosť určená pre verejnosť bude sprevádzaná mimoriadnou ponukou sortimentu za výnimočne nízke ceny.

Predajná plocha s celkovou rozlohou viac než 14 000 m2, dve podlažia plné kompletného sortimentu bytového nábytku, to je ponuka nábytkárskej spoločnosti Sconto, ktorá naďalej expanduje na Slovenskom trhu. Okrem menších predajní v Nitre a Trnave teraz pribudne ďalšia, v poradí tretia a skoro dvojnásobne veľká, priamo v hlavnom meste. Pre umiestnenie si vedenie spoločnosti vybralo novovybudovaný komerčný park Pharos, ktorého ambíciou je funkčne doplniť a ešte viac posilniť silnú obchodnú zónu v lokalite Avion Shopping Center.

Po 12 mesiacoch výstavby ponúkne obchodný dom  svojim návštevníkom približne 5000 modelov nábytku a 10.000 druhov bytových doplnkov. „Svojou koncepciou sa snažíme vyjsť v ústrety všetkým zákazníkom, od skromného a nenáročného až po cieľavedomého človeka s vysokými požiadavkami,“ hovorí konateľ spoločnosti Ing. Púry. Slávnostné otvorenie, ktorého súčasťou bude aj známy slovenský herec a zabávač Maroš Kramár, prinesie návštevníkom aj rozsiahle otváracie zľavy. Tie bude možné využiť do skončenia akcie alebo až do vypredania zásob. „Pre prvých 20.000 návštevníkov sme pripravili malý darček, okrem toho tiež skvelé uvádzacie ceny nábytku a bytových doplnkov“, uviedol konateľ spoločnosti.

Spoločnosť Sconto Nábytok je súčasťou nemeckého koncernu Höffner. Zaoberá sa predajom kompletného sortimentu bytového nábytku. V súčasnej dobe Sconto Nábytek Česká republika a Sconto Nábytok Slovenská republika prevádzkuje spolu 10 obchodných domov s nábytkom a bytovými doplnkami. Na Slovenskom trhu pôsobí spoločnosť od roku 2010. Sconto Nábytek (CZ) a Sconto Nábytok (SK) sa s obratom takmer 80 mil. EUR radí medzi popredných tuzemských maloobchodných predajcov nábytku. Za svoju dobu existencie spoločnosť obslúžila viac než 2 milióny zákazníkov.

Súvisiace články

Aktuálne správy