Webglobe podporí startupy cloudom zadarmo

startupy podporujúci program. Podporí ich službami v hodnote až 500 € mesačne. Vybrané startupy budú môcť rok používať cloudovú infraštruktúru na prevádzku virtuálnych serverov alebo celých clustrov.

startupy podporujúci program. Podporí ich službami v hodnote až 500 € mesačne. Vybrané startupy budú môcť rok používať cloudovú infraštruktúru na prevádzku virtuálnych serverov alebo celých clustrov. Pre perspektívne projekty Podmienkou zaradenia do programu je perspektívny projekt s globálnym potenciálom starší nie viac ako 2 roky. Členstvo v programe trvá 12 mesiacov, počas ktorých môže startup využívať infraštruktúru v hodnote 500 € mesačne úplne zadarmo. Startupom si stačí zabezpečiť manažment serverov a prípadne licencie. Úplné podmienky programu sú dostupné na stránke Webglobe. Stabilná infraštruktúra S narastajúcimi požiadavkami a množstvom používateľov sú pri plánovaní technického zázemia dôležité najmä stabilita, dostupnosť a flexibilita. To sú zároveň hlavné prednosti riešenia od Webglobe, ktorých služby aktuálne využívajú náročné projekty ako napríklad www.bratislavamarathon.com, www.chutnekytice.sk alebo www.expres.sk Virtuálna infraštruktúra ťaží z vysokej dostupnosti celého riešenia, ktoré je postavené na technológiách spoločnosti VMware – lídrom na trhu virtualizácie. Pomocou webových rozhraní umožňuje vytvárať, zapínať a vypínať servery a prideľovať im výkonové prostriedky (vCPU, RAM, HDD). Rozhranie umožňuje manažovať aj sieťové komponenty a firewally.
Limity sú nastavené pomerne vysoko, takže výkonu je k dispozícii dostatok. Len na predstavu 8 vCPU, 12GB RAM a 500HDD predstavuje približne polovicu poskytnutých prostriedkov.
Pokiaľ potreby startupu predsa len prerastú možnosti programu CloudUP je možné prejsť na platený model. Využívaním free služieb sa však k ničomu platenému nezaviažete a je len na vás, ako sa rozhodnete pokračovať. Chcete prihlásiť váš startup? Vyplňte jednoduchú prihlášku na našom webe.
 

Súvisiace články

Aktuálne správy