Protherm Production v Skalici vyhlásil súťaž pre mladých vývojárov

Závod na výrobu kotlov Protherm Production v Skalici sa rozhodol vypísať súťaž pre mladých vývojárov. Do konca novembra môžu študenti i čerství absolventi škôl technického zamerania vypracovať návrh inovatívneho rozoberateľného spojenia dvoch rúrok ku kotlom. Súťaž vyhlasuje pri príležitosti 140. narodenín značky Vaillant.
Svoj 3D návrh inovatívneho rozoberateľného spojenia dvoch rúrok a pevnostnú analýzu majú študenti nahrať na študentsko-firemnú interaktívnu webovú stránku. Návrhy vyhodnotí komisia zložená z odborníkov vývojového centra spoločnosti Protherm Production. Súčasťou závodu v Skalici je totiž jedno z najmodernejších vývojových centier v Európe. Firma sa v ňom môže pochváliť výkonnými pracovnými stanicami, moderným laboratóriom i kvalitnou technikou. Členovia vývojového tímu sa podieľajú na inováciách súčasných kotlov a zavádzaní nových výkonnejších modulov. Protherm Production pritom nevylučuje, že sa takouto súťažou obzerá do budúcnosti po nových pracovníkoch. „Na našom vývojovom oddelení uprednostňujeme spomedzi uchádzačov o zamestnanie študentov technického zamerania, a to aj pokiaľ ide o čerstvých absolventov. A zapojiť do súťaže sa oplatí, výhrami sú exotické dovolenky,“ uviedla manažérka pre ľudské zdroje skalického závodu Zuzana Šimonovičová. Podrobnosti súťaže nájdu záujemcovia na webovej stránke www.challengest.com a tiež prostredníctvom prebiehajúcej kampane na sociálnej sieti.
Protherm Production je členom skupiny Vaillant Group, ktorá je popredným výrobcom kotlov značiek Vaillant, Protherm, Saunier Duval, Bulex, DemirDöküm, Glow Worm a Hermann. V skalickom závode sa vyrábajú kotly pre trhy v 24 krajinách Európy, Ázie aj Afriky.

Súvisiace články

Aktuálne správy