NOÚ chce modernizovať jedno zo svojich oddelení

Predpokladaná hodnota zákazky je 327,7 tis. eur bez DPH.

Národný onkologický ústav (NOÚ) plánuje modernizáciu oddelenia transplantácie kostnej drene. Dôvodom má byť, že priestory v súčasnosti už kapacitne a technicky nevyhovujú požiadavkám prevádzky. Verejné obstarávanie na dodávateľa stavebných prác vyhlásil ústav koncom uplynulého týždňa. Hodnotu zákazy vyčíslil na 327,7 tis. eur bez DPH. Vyplýva to z údajov zverejnených vo Vestníku verejného obstarávania.

 

 

 

Na oddelení sa nachádza päť lôžkových miestností pre pacientov, skladové, prevádzkové a hygienické priestory. "Priestory po prestavbe a modernizácii budú plniť ten istý účel a funkciu ako doteraz," konštatuje NOÚ. O tom, kto zákazku získa a bude oddelenie rekonštruovať, rozhodne najnižšia cena. Záujemcovia o tender sa môžu prihlásiť do 22. októbra tohto roka.

NOÚ je štátnou príspevkovou organizáciou. Jeho zriaďovateľom je ministerstvo zdravotníctva. Ide o špecializované zdravotnícke zariadenie, ktoré poskytuje komplexnú onkologickú starostlivosť a vykonáva vrcholnú konziliárnu činnosť pre onkologické pracoviská na celom Slovensku.

Súvisiace články

Aktuálne správy